Tri tipa muškaraca kojima žene ne mogu da odole

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Tri tipa muškaraca kojima žene ne mogu da odole

Nema sumnje, postoje tri tipa muškaraca koji nikad neće imati problema da nađu partnerku za sebe.

news_14884.jpg

Reč je o privlačnosti koja postoji od pamtiveka i nije vezana za vezu i potencijalni brak već jedino za čistu seksualnu privlačnost. Kojoj grupi frajera vi ne možete da odolite procenite sami.

Tri tipa muškaraca koji nikad neće imati problema da nađu partnerku:

TIP 1. ON JE SNAŽAN I MUŽEVAN

Oni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji već milenujumima plene pažnju. Muževnost je ono što pali
žene i predstavnici ove grupe muškaraca uvek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.

Scene iz filmova u kojima preplanuli baštovan čvrstog, mišićavog i znojavog tela prezentuje svoju sirovu snagu nešto su što će privući skoro pa svaku ženu. Tu naravno ne govorimo o dubljim emocijama već o sirovoj strasti.

TIP 2. ON IMA STILA

Elegancija i pristojnost, pomno birana odeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će bez izuzetka postati privlačni. Iako navedene
karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati šta žene vole, a odgovor glasi - vole da budu mažene i pažene.

Ova činjenica može se takođe nazvati životinjska privlačnost jer kako objašnjavaju stručnjaci, baš kao i u životinjskom svetu, gde mužjak na primer ptice ženku osvaja čvrstim i sigurnim gnezdom, i žene privlači sigurnost i toplina.

TIP 3. ON IMA "ONO NEŠTO"

Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam spomen pojma "ono nešto". Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju utisak da bi mogli da budu "otrov za žene", lepši pol ničim izazvan zaključi "on ima ono nešto", i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

"Ono nešto" može da bude bilo šta. To je ponekad seksi pogled, lep
glas
ili privlačan osmeh, maniri i talenat, ali češće proizlazi iz kompletnog utiska koji neko stvara.

Izvor: S media

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Ponekad se bojim da je sve to prejako, sve to zajedeno?
Jer nekada me nazovu uobrazenim, a ja to ni najmanje nisam (ili se bar nikada nisam osjecao tako, uinace smatram ruznom osobinom)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
I o meni vrlo često tako misle, mada se time više uopšte ne opterećujem. Nekada jesam, ali otkad sam prešla tridesetu, potpuno mi je svejedno šta ko o meni misli, a sve najbolje stvari u životu desile su mi se upravo tada. Prema tome, budi ono što jesi, uvek će se naći neko ko će to umeti da ceni, a oni drugi ne treba ni da te zanimaju...

Natrag