Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Šljam ljudski onaj najveći po meni, najbolje je kad im na kraju aplaudiraju što su priznali nešto najgore što su učinili u životu! Sve to treba tući :gun::gun::gun::hunter:Pre koji mesec se u medijima digla frka zbog nekog konkretnog slučaja iz kviza, pa su kao pomerali termin na (malo) kasnije. Ne znam tačno kakav je taj konkretan slučaj mogao da bude, koliko posebno loš, kad je sve zamišljeno ispod apsolutno svakog ljudskog nivoa, ukusa, kulture, inteligancije, obrazovanja, vaspitanja,... Mene lično vređa saznanje da takav otpad postoji i da se njime oduševljava taj silan svet. Zbog toga mi Pink nikad nije ni bio memorisan među programima na tv-u, uopšte nemam problem da kažem da ne hvatam Pink.
Koliko god se nama to dopadalo (ili ne) moramo prihvatiti da postoje ljudi koji bi rođenu mamu prodali za minut na tv-u! S jedne strane imate takmičare koji žele neku ličnu promociju a ako još zarade pare - super! S druge strane imate, a postoje od kada je sveta i veka, ljude koji vole da uživaju u tuđoj nesreći jer im je tako njihov mizerni život lakši a često i lepši!
Ne pratim nikakve trenutke, braću, sestre, farme i slično! Ja bih to sve na njivu i motiku u ruke! Ali, bez kamera!