TREND: Šest glavnih modela kaputa i jakni za zimu

Učlanjen(a)
11.11.2017
Poruka
38
Zima samo što nije zakucala, a to znači samo jedno: vreme je za najtoplije i najstylish jakne i kapute!

Verujemo da u hladnim jesenjim i zimskim jutrima, prva pomisao ispred ormara je kako izdržati još jedan hladan dan koji vrtoglavom brzinom pada u minus?

I to ne samo zbog one ženske "nemam šta da obučem" već i zbog činjenice da slojevita garderoba usložava probleme - obući ispod džemprera bodi majicu ili košulju, debele čarape ispod farmerice, šal, pa pončo. Već se postavlja pitanje kako sve to finiširati, koju jaknu izabrati tako da ne izgledamo kao da smo progutali "kocku".

Naravno da izbor neophodnog zimskog komada zavisi od ličnih afiniteta, ali u svakom slučaju mi smo zavirili u ponudu jakni i kaputa, te odabrali naših šest top modela za zimu. ELLE top savet: birajte one koji pored kvalitetne postave imaju i vuneno punjenje, kao i dobar sastav koji čine vuna, kašmir i ostali topli materijali.

1. Karo kaput
files.php


Ako ste iole pratili trendove za zimu, sigurno ste primetili da je karo dezen HIT ove sezone, dok je model u stilu blejzer-kaputa potpuni trend u velikom delu sveta. Za hladno vreme ovi kaputi su napravljeni od mešavine vune i kašmira. U sferi kroja preovlađuju muški, sa blago naglašenim ramenima i širim reverima.

2. Lažno krzno

files.php


Damski momenti mogu da budu iskazani kroz bundice od lažnog krzna, ali ovaj materijal, kao i kratki ili dugi modeli se slažu i sa farmericama i čizmama iznad kolena.


3. Perjane elegantne jakne

files.php


Neophodni stilski "grejač" ove sezone daleko je elegantniji i stilizovaniji neko prethodnih godina te vas toplo savetujemo da ga birate u bilo kojoj boji, sem u crnoj! Stvarno je šteta da pored toliko modela odaberete neki u black varijant! Unesite boje koje će biti izazov i koje će otopliti zimsko sivilo.

4. Vuna+koža

files.php


Skoro svaki brend ima jaknice i bundice koje su kombincija kože i vune. Šik je, odlično greje i neprevaziđen je u casual varijantama.

5. PVC

files.php


Dugo su vladale mini suknje u ovom materijalu, ali sada je vreme za zanimljiv kaput od sjajnog pvc-a. Izaberite midi ili maksi dužinu, i zanimljiv izgled je zagarantovan!

6. Parka

files.php


Uvek praktična i u trendu, parka i ove sezone vlada high i low street ponudimo. Mi vam preporučujemo da umesto neutralnih boja (bež i maslinasto zelena) birate malo drugačije, na primer bordo ili indigo sa krznom.


izvor(elle.rs)
 
Natrag
Top