Trebam pomoć!!!

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
13
Imam problem sa kompom.Stvar je ovakva.Prije nekih 6-7mj. sam instalirao AutoCad 2010,da bi mi nakon nekog vremena počela pojavljivati neka greška.Tada sam ga deinstalirao,ali prilikom ponovne instalacije dobijem obavijest da je AutoCad instaliran.Sve datoteke sam obrisao i u registru i gdje god sam našao.Mada problem se nije rješio.Sad iskreno ne znam šta da radim.Ako netko možda ima sličan problem ili rješenje, molim da mi se javi.Hvala svima!

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.445
Obriši particije na komp-u; (počni instalaciju od nule) i mora radit.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
e jebiga ocalinko ti mu ponudi i to bas onu zadnju opciju :D cini mi se da ima program my uninstaller, nisam siguran ali vrijedi potraziti i probati sa njim, drugo pogledaj u program files i tamo isto pobrisi ako ima sta

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.445
U pravu si. Može i iz starta. Start, search, upiši naziv fajla ili foldera kojeg se želiš otarasiti i briši. Ako ne budeš mogao sve pobrisati skini DelAny; briše sve (fajl po fajl). Ne zahtijeva instalaciju.

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
13
Problem je u tome što ne znam kako se fajl zove....Ma pobrisao sam u program files sve,ali ostalo mi je nešto od 3dsMax-a ( isto Autodesk )...sad nisam siguran da li ima kakvu drugu poveznicu s Autocadom.Ali ni ti fajlovi se nedaju obrisati....(njih bar vidim)...kao otvoreni su u "nekom drugom programu".....ne znam samo kojem....Pokušavam s ovim Delany,ali još ne kužim na koji to način funkcionira.....

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Vidi ovako, ako nisi pokrenuo Uninstall, vec brisao rucno fajl po fajl, eto problema ! Opcija da skines neki od Uninstaler programa nije losa jer oni brisu i registri bazu izabranog programa, mada, kada se instalira Trajal verzija nekog programa, cesto, zaista cesto ima problema da se posle takve verzije kada istekne, instalira neka slicna za koju imamo key ili qrek, neide, ostane od prve u redzistriju zapis kojeg se ne mozemo otarasit. Ovo je dobro za imati na umu i ne pokusavati gubiti vreme sa trajal aplikacijama uopste .
Ali avaj, ako si vec poceo da brises rucno a nedati Win, odi na Sejv mod (restart kompa, drzis F8 komandu i treba ti dat opciju da udjes u taj "sigurni mod", i odatle mozes brisat rucno. Samo sto na ovaj nacin obrises fajlove i foldere koje vidis, sto nije resenje, konacno, za tvoj problem.
I na zalost ako ti ne pomogne prva ideja sa nekim Uninstall programom , a hoces opet da imas program Auto ked, ostaje ti kao najsigurnija opcija, ona poslednja kao sto rece kolega, Brisanje wina i instalacija iznova.
Sta god da uradis, prihvati ovo kao korisnu lekciju za ubuduce sa trajal programima.
Ono sto ne skodi, valjda, koristi...
Pozdrav,

Poslednja izmena:
Natrag