treba mi pomoc...

Član
Učlanjen(a)
20.04.2009
Poruka
102
pomoc oko imena za forum...

treba da namestim uskoro forum a kasnije i portal pa nzm koje ime da dam forumu..... pa ako moze po neki predlog za ime da postujete..... :help:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.04.2009
Poruka
102
pa download bi mi bio na 1. mestu ..... al kasnije bi dodavao kako bi mi sta palo na pamet ......

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.939
A šta će ti tako nešto, takvih sajtova imaš ko g***** :dntknw:

Ima ih, ali je malo kvalitetnih.

To ti je dobra ideja Filipe. Gledaj da ne svaštariš. Gledaj kakvu ćeš muziku da postavljaš. Ovde na ovom forumu, što se tiče muzike ima svakakvih g****a. Dakle, zaboravi na narodnjake i ostala sr***a i imaćeš dobar forum. Broj posjetilaca i nije toliko bitan.

Mnogo sreće!!!

Član
Učlanjen(a)
20.04.2009
Poruka
102

To ti je dobra ideja Filipe. Gledaj da ne svaštariš. Gledaj kakvu ćeš muziku da postavljaš. Ovde na ovom forumu, što se tiče muzike ima svakakvih g****a. Dakle, zaboravi na narodnjake i ostala sr***a i imaćeš dobar forum. Broj posjetilaca i nije toliko bitan.

Mnogo sreće!!!
hvala...... ako hoce neko da pomogne bice mu otvorena vrata.....
koju scriptu mi preporucujete.... vbulletin ili smf??? E da i neko ime
za forum ako vam padne na pamet napisite ovde jer meni ne ide od ruke nesto to....

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533

Mnogo sreće!!!
To je stvar ukusa ....

Član
Učlanjen(a)
20.04.2009
Poruka
102
meni je nekako bolji vbulletin i pored cu joomlu da stavim.... ali joomla kasnije

Natrag