Član
Učlanjen(a)
16.11.2012
Poruka
4
hocu na svoj youtube kanal da ubacujem emisije tipa dosije galileo itd da li to dozvoljeno i da li ce youtube da mi kaze da krsim autorska aprava ako snimam nesto sa tv-a i ubacujem na kanal
 
Član
Učlanjen(a)
14.03.2013
Poruka
2
Zavisi da li je to zasticeno autorskim pravima, al u glavnom jeste ;)
I zavisi od toga ako te vlasnik prava prijavi za kradju autorskih prava. Sve sto ce ti se desiti u toj situaciji jeste blokiranje tog videa!
Vise o tome na njihovom info centru:
Kod:
http://www.youtube.com/yt/copyright/sr/index.html
 
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Mala sugestija koju sam slučajno primetio ali se isplati kako vidim po YT.

U komentarima napiši sve - odakle si skinuo, ko je Prvi Autor i stavi sve podatke o videu i teško će se desiti da ti ga obrišu.
 
Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Ako postaviš nešto što krši autorska prava, ukinuće ti mogućnost uploada preko 15 minuta. Ako tri puta prekršiš autorsko pravo, izbrisaće ti računi sve na njemu. Ja imam dva yt kanala, sa preko 200 dokumentaraca. Ako ti je neki video blokiran u nekim zemljama, možeš poslati žalbu, ali to možda povuče da ti blokiraju račun. Budi oprezan s time. Meni su na prvom računu uklonili dozvolu da uploadam iznad 15 minuta. Postavio sam dokumunetarac (BBC), oni ga blokirali u određenem zemljama, ja poslao žalbu, i oni mi skinuli upload. Zato kažem, oprez. Uploaduj jednu seriju Galileja, pa vidi da li će ti blokirati. Ništa te ne košta.
 
Natrag
Top