treba mi pomoc :))

Član
Učlanjen(a)
01.12.2011
Poruka
1
ja ne znam da li sam ovde na pravom mestu ali mi trebaju vase ideje!!!! znaci zelim jednom decku sa kojem nikako ne mogu da budem u vezi a jedno u drugo smo vec preko pet godina zaljubljeni! nije nam dozvoljeno da budemo zajedno sada on ima drugu ja drugoga a stalno mislimo jedno na drugo! sada zelim da stavim tacku i da se odkacim od njega....ali sam mislila da mu poklonim nesto za kraj...cisto da i za 30godina ima nesto sto ce ga podsetiti na mene! tako da sam pokloncic vec nasla jedino mi fali neka recenica koju bi mogla da mu ugraviram na to! znaci nesto kao...da mogu vratila bi vreme u nazad....ili ljubav nema granice tako nesto...ne mogu ni sama da objasnim sta tacno trazim ali nadam se da ce me neko shvatiti!!! :air_kiss:
 
Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
112
Nema dobrog poklona za kraj, a ni pametne recenice. A da ne pominjem da zaljubljeni a ne možemo zajedno ne postoji. raymisli dobro..
 
Član
Učlanjen(a)
19.03.2011
Poruka
14
pročitaj unu od mome kapora. možda ti se svidi nešto iz te knjige. nema dobre rečenice za kraj. možda ovo - onda zbogom. srešćemo se nekada negdje. ko zna
 
Natrag
Top