treba mi pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
15
nisam bas strucan sa kompjuterom.imam vise problema,kompjuter mi se restartuje skenirao sam ga avastom nema virusa ,defragmatirao sam hard disk posle defragmacije radi dok ga ne ugasim .kada ga ponovo upalim i sto se restartuje.skenirao sam ga i sa norton seuriti scin ima nekih 101 stavka sa greskama 91 su visoko rizicne vezave su sa kolacicima.sta da radim

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
211
nisam bas strucan sa kompjuterom.imam vise problema,kompjuter mi se restartuje skenirao sam ga avastom nema virusa ,defragmatirao sam hard disk posle defragmacije radi dok ga ne ugasim .kada ga ponovo upalim i sto se restartuje.skenirao sam ga i sa norton seuriti scin ima nekih 101 stavka sa greskama 91 su visoko rizicne vezave su sa kolacicima.sta da radim

Restart racunara moze da se desava iz vise razloga:"crkava" napajanje,neispravna ram memorija,ostecen OS itd...Kaqo sto si i sam rekao,moguce je da je neki "crvic" usetao ali cisto sumnjam(moje misljenje).Probaj da odradis sistem restore ako nisi nesto bitno instalirao u zadnje vreme ili pri podizanju sistema stisni taster F8 pa pokusaj da iskoristis "Last Known Good Configuration(Your Most Recent Settings That Worked)";)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag