treba mi pomoc oko Jdownloadera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Problem mi se javlja onog momenta kada treba da selektujem Ruter.Na spisku ponudjenih rutera ne mogu da pronadjem svoj a to je HUAWEI HG520s.Da li sam trebao da izvrsim neka druga podesavanja za ruter pre momenta kada treba da izvrsim selekciju rutera na kartici "select ruters"?wacko2

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
31
ja se ne secam da sam ja morao da selektujem ruter... pa selektuj neki drugi,mozda ce da radi :)

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Problem mi se javlja onog momenta kada treba da selektujem Ruter.Na spisku ponudjenih rutera ne mogu da pronadjem svoj a to je HUAWEI HG520s.Da li sam trebao da izvrsim neka druga podesavanja za ruter pre momenta kada treba da izvrsim selekciju rutera na kartici "select ruters"?wacko2
Skini Router Reconnect

Router Reconnect

U JDownloderu na "spoljni" napravi precicu do njega,tamo gde si ga skinuo. obelezi ga,klik na OK i netrebaju ti nikakva daljna podesavanja.

Za skriptu kako se pravi za svaki ruter pogledaj ovde:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=5MFCw-W9m6o&feature=related"]How to install JDownloader and Reconnection Set...[/ame]

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Nisam uspeo nista da uradim sa JDownloader ali sam instalirao Cryptoload koji zadovoljava moje potrbe i cini mi se jednostavniji za koriscenje.Hvala vam na vremenu izdvojenom za mene.POOOZ.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag