Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Treba li da spavate s njim nakon tri susreta?

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
Treba li da spavate s njim nakon tri susreta?

Ako posle nekoliko ili čak jednog izlaska sa simpatičnim momkom želite da započnete vezu, seks je sigurno stanica na kojoj ćete morati da stanete. Kako znati je li to pametan potez i kada treba spavati s potencijalnim partnerom, savetuju neki od terapeuta i stručnjaka za seks.Pre nego što napravite veliki korak i spavate s potencijalnim partnerom, vredi razmisliti o nekoliko scenarija i situacija koje se mogu dogoditi. Dok sve ide svojim tokom, nema problema, ali što ako naiđete na neke nepredviđene reakcije? Ako se držite starog pravila o tri sastanka pre nego što odete u krevet s nekim, to ne znači da će svaka odluka biti dobra za vas. Ponekad treba zaobići baš sva pravila i verovati samom sebi.

1. Stanite i dobro razmislite o svemu

Ako se radi li se o ludom provodu za jednu noć, nije pametno spavati s frajerom na prvom sastanku. Ako tražite nekoga za vezu, prvi sastanak nije dobar trenutak za toliku intimu. Neki stručnjaci za odnose i veze veruju da prerani seks može umanjiti šanse za pronalaženje pravog partnera. Bez obzira na to koliko vam se on sviđa i čini idealnim, idite korak po korak, zapamtite šta želite od odnosa i ponašajte se na način koji najbolje prikazuje vaše namere i želje.

2. Seks ne može biti jedino što vas vezuje

Nemojte spavati s nekim na prvom sastanku zato što mislite da je seks jedina stvar koju možete ponuditi. Na taj način sve će delovati jeftino i otrcano. Ne zaboravite da je za dobar seks i vezu potrebna doza intimnosti koju ne možete stvoriti na prvom sastanku.

3. Ne slušajte druge

Pravilo o tri viđenja pre seksa, koje je zavladalo u devedesetima, različito se interpretira. Izlazak nije slučajna kafa od pola sata ili susret na putu do posla. Bez obzira na to što će vam prijatelji reći da ste se videli već dovoljno puta i da je ovo 21. vek, nemojte slušati nikoga osim sebe i sledite svoje osećaje.

4. Ne bojte se da pitate

Ako želite vezu i niste za usputne flertove ili seks, pošteno je da od početka budete iskreni prema sebi. Pitajte ga šta trenutno traži i želi u životu. To ne znači da biste u prve tri rečenice trebalo da izložite sve svoje životne planove i preplašite ga kao da ima posla s neuravnoteženom osobom, ali tokom večeri će sigurno biti trenutaka kada ćete to moći da spomenete.

5. Verujte svom instinktu

Verovatno ste već mnogo puta u životu iskusili koliko je važno verovati svojim instinktima, pa ovo pravilo obavezno primenite i kod ljubavnog života. Ako vam se čini da se jednostavno radi o osobi koja će uraditi sve kako bi odmah spavala s vama, možda se nažalost samo o tome i radi. Koliko god biste želeli da je drugačije, nemojte zanemarivati očite znake i budite realni. Ponekad želimo da je drugačije, jer nam se osoba jako sviđa, ali to je jedini način da ne završite slomljenog srca.

Izvor: Tportal.hr
 

Top