Travian da ili ne

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ako znate popularnu online igricu travian e onda ste mi vi nada a pitanje glasi.Da li vredi registrovati se tamo ili ne vredi molim odgovor:dntknw:

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Sve zavisi dal će ti se igra svideti. Ja je igram evo ima koji meseci ono zanimljiva je ali oduzima dosta vremena :)

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Sve zavisi dal će ti se igra svideti. Ja je igram evo ima koji meseci ono zanimljiva je ali oduzima dosta vremena :)
Oslucio sam da se registrujem e pa evo pitanje ja u guglu ukucam travian kada mi otvori rezultate ja kliknem na ono prvo_Otvori mi dobrodosli u travian i opcije ispod ja kliknem na opciju registruj se onda mi otvori prozorcic da izaberem server ima server 1 server 2 i server 3 i koji da odaberem?:dntknw:

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Oslucio sam da se registrujem e pa evo pitanje ja u guglu ukucam travian kada mi otvori rezultate ja kliknem na ono prvo_Otvori mi dobrodosli u travian i opcije ispod ja kliknem na opciju registruj se onda mi otvori prozorcic da izaberem server ima server 1 server 2 i server 3 i koji da odaberem?:dntknw:
koji hoćeš, ali najbolje ti je rs1 Travian rs1

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
I mislio sam jedno vreme da je gubljenje vremena ali ipak cu danas da se registrujem pa pitam benefromdahood-a koji server da izaberem?:???:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.07.2009
Poruka
61
Ako si u skripcu sa vremenom izaberi speed server :))

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
e tu ces tek da ga sredis na speedu.Vidi se da nemas veze o travianu.Znas li ti sta je speed?Tu nema ustajanja sa kompa sve ide 3 puta brze,tu je kidanje nemilosrdno,ja travian igram 3 godine, i nebrojeno servera do sada nesto obican a uglavnom speed,za one koji vole strategiju nenadmasna,da je glupa ne bi zapalila ceo svet.Evo recimo UEA(Emirati) imaju 35 servera traviana pa ti vidi

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
33
Lepa zanimacija koja trazi vreme a i ZARAZNA je MNOGO pa samim tim OPREZNO!!!

:):):)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag