Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nekada, za Vista i W7, se koristio "Vistalizator"pozz, nekad davno sam koristio sw za prevod sistema , nemogu da se sjetim naziva programa ako neko zna koji sw se koristi da mi posalje link za skidanje . Hvala
Ja bih se sa ovim složio ali isto tako bih dodao da nisam siguran da može preko Windows update ako nije engleski Windows... Nisam uspio na francuskom Win 8.1 da to uradim, prošle godine. Čak ni language pack nije htio da prihvati, a na engleskoj verziji prihvata svaki language pack. U svakom slučaju, možete preuzeti uz pomoć Microsoft media creation tool Windows 8 na bilo kojem jeziku i instalirati ga. Ako Vam to znači, postaviću link za taj Microsoft software i serijski broj za Windows 8.1 Pro x64, koji je validan još pola godine, a mora se unijeti prilikom instalacije. Kasnije ga možete ''srediti'' sa KMS aktivatorom kad istekne licenca ili ranije, svejedno.Uglavnom sve jezike mozete da skinete preko windows update.
http://www47.zippyshare.com/v/at1ZhSdG/file.html