Tragični "Noćni TV projekat"

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
[h=1]Tragični "Noćni TV projekat"
[/h]Puls



Iako je tek nedavno počeo da se prikazuje, novi rijaliti šou kao da je "zapečatio" TV B92 koja već duže vreme nije sigurna u kom pravcu bi trebalo da krene. Ovakva emisija svakako nije bila potrebna, ni njima, a ni nama...

22164_dragana-mmirkovic02-blic-petar-markovic_af.jpg


Iako su ga dugo najavljivljivali kao šou koji bi trebalo da bude pravo osveženje na TV B92, nije baš najjasnije šta je pisac, iliti scenarista novog devedesetdvojkinog „projekta“ hteo da kaže.

Uz sav napor, gledaoci su jedva mogli da naslute o čemu se zapravo radi. Ko je voditelj šoua, ko je domaćin, a ko su gosti. Iako je sam početak emisije krenuo tako što su voditeljke Marijana Mićić i Anđelka Prpić najavile“domaćina emisije“ Draganu Mirković, ubrzo su se uloge zamenile. Pa su tako Marijana i Dušica, Draganina sestra, koja je zapravo pozvana kao gošća, napravile jednu ekipu, a u drugoj se odjednom kao takmičar našla Anđelka, koja je prethodno sa domaćicom vodila izvesne vesti, sa izvesnim Stevicom. Ekipe su se takmičile u tome ko će znati tačno da odgovori na više pitanja o Dragani Mirković, koja je upravo ona postavljala.

- Ja ću sada postavljati pitanja suprotstavljenim ekipama, a sva su vezana za mene. Tako da su takmičari morali detaljno da se spreme i kopaju stvari o meni i mom životu – objasnila je Dragana, pa smo tako 20 minuta slušali o svemu i svačemu... Na primer, o tome koje su glavne reči koje asociraju na Draganu, da pogađamo ko je Dragana iz albuma od pre 20 godina i saznamo razne druge detaljčiće, a sve je bilo ispraćeno i „adekvatnim“ humorom.

Iako su producenti verovatno imali ideju da naprave konkurenciju Ivanu Ivanoviću, Ognjenu Amidžiću i sličnim šou programima, napravili su nešto od čega vas, kad ga gledate duže od 15 minuta zaboli glava ili vam se u najboljem slulčaju prispava. Te skrivena kamera, pa onda malo iskoči i Miki Đuričić u ulozi nekog kuvara koji se pojavi na tri ipo sekunde u nije baš jasno kojoj funkciji, te su gosti voditelji, pa su voditelji gosti, pa je gošća domaćin...

- Booože, Dragana, pa prava si glumica. Vidiš kako to život namesti, ti si pevačica, a imala si film, a nas dve smo glumice, a ni jedna još nije snimila film – kakva ironija, zaključila je Marijana Mićić o sebi i Anđelki. Da li je Marijana želela Dragani da polaska ili da se našali na svoj račun ostalo je nejasno, uglavnom u ovom duhu protekla je cela emisija.

Da li je ovo nečija šala ili su urednici TV B92 stvarno mislili da u udarnom terminu na televiziji ovog nekog može da zanima!?
 
Natrag
Top