TRAGEDIJA ISPRED SAMAČKOG HOTELA Umro labinski ubojica

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
TRAGEDIJA ISPRED SAMAČKOG HOTELA Umro labinski ubojica




Izvor: Slobodna Dalmacija 25.12.2010. | 18:42

Ismet Rugovac (51), koji je u četvrtak u 16,30 ispred labinskog samačkog hotela,hicima iz pištolja ubio Fatimu Sedić (23),nakon čega si je pucao u glavu,u subotu je u pulskoj Općoj bolnici,u 8,30 sati, preminuo od moždane smrti. Priopćeno je iz Policijske uprave istarske.

Podsjetimo, kako je labinski ubojica nakon ubojstva i pokušaja samoubojstva,prevezen u bolnicu u kritičnom stanju,gdje su mu liječnici pokušavali spasiti život. Zbog teške prostrijelne rane glave,u stanju kome, bio je hospitaliziran na jednici intenzivne njege.


Motiv ovog svirepog ubojstva policija i dalje utvrđuje,no ubojicu i žrtvu povezivala je samo nesretne okolnost što su oboje bili stanari u samačkom domu.


Naime, ekipa za očevid,koja je utvrđivala sve okolnosti ovog ubojstva,do petka ujutro,potvrdila nam je kako ubijena Fatima Sedić, koja je u domu živjela s obitelji, i njezin ubojica, nisu nikada bili u vezi, kako su neki mediji spekulirali.


Ismet Rugovac,živio je sam u samačkom domu, od socijalne pomoći, a u posljednje vrijeme prijetio je ostalim stanarima, ispoljavajaći paranoju i strah da ga progone,zbog čega je višekratno prijavljivan policiji.


Nakon što je pištoljem manjeg kalibra ubio nesretnu Fatimu Sedić, ubojica se nakon zločina zaključao u svoju sobu,odbijajući se predati pripadnicima specijalne policije,koja je oko 20 sati provalila u Rugovčevu sobu, gdje ga je zatekla s prostrijelnom ranom na glavi.U pulsku Opću bolnicu prevezen je 15 minuta kasnije.


Branka Žužić
 
Natrag
Top