Total tv

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Obaveštavamo vas da će 1. oktobra raspored kanala na Total TV-u biti promenjen. Radi udobnijeg i bržeg kretanja kroz kanale, svrstali smo ih u nekoliko kategorija i grupisali zajedno: svi domaći, sportski, filmski i drugi TV i radio kanali sada slede jedan za drugim, što vam omogućava brži pregled i nalaženje omiljenih kanala. U ovome smo sledili i vaše predloge i sugestije.Novi raspored će istovremeno olakšati uvođenje novih kanala, bez potrebe za pomeranjem ostalih programa na listi.Kompletan raspored kanala, zajedno sa pozicijama i nazivima pripadajućih paketa, možete pogledati ovde.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.07.2009
Poruka
15
Dokle god ne uvedete sportske Arena kanale ( fudbalske kanale Spanije i Italije ) nisam zainteresovan za vas.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Od sledece sezone na sport klub kanalima i Spanska liga !!!
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
[h=1][/h]
Prijem signala preko novog satelita !!U cilju povećanja kapaciteta i poboljšanja kvaliteta naše usluge korisnicima, u narednom periodu planiramo premeštanje emitovanja Total TV usluge na novi satelit. Promena satelita je planirana za noć08/09.11.2011. godine (utorak na sredu).Satelit će se nalaziti na istoj orbitalnoj poziciji, tako da neće biti potrebe za dodatnim preusmeravanjem antene, pri čemu će istovremeno prestati emitovanje na dosadašnjem emiteru u periodu 00-06h. Kod određenog broja korisnika može eventualno doći do prekida u prijemu signala i nakon “preseljenja” satelita, pa će biti neophodno izvršiti jednostavno i brzo podešavanje prijemnika preko Total TV daljinskog upravljača.
Pre svih podešavanja pokušajte da signal vratite pomoću restarta risivera na prekidaču sa zadnje leve strane. Ukoliko se i nakon toga signal ne vrati potrebno je proći određena podešavanja.
Detaljno uputstvo za podešavanje možete pogledati ovde. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati elektronskim putem info@totaltv.tv ili pozovite naš Call centar 011 333 27 27 od 08-22h, svakim danom. Hvala vam što koristite naše usluge.Vaš Total TV
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
[h=1][/h]
15. nov 2011.Od petka, 11. novembra, Total TV ponuda je bogatija za novi informativni kanal, Al Jazeera Balkans.Al Jazeera Balkans je prvi regionalni informativni kanal koji donosi vesti iz celog regiona i sveta, uključujući vesti iz sveta sporta i biznisa, dokumentarni program političkog, informativnog, istorijskog i obrazovnog sadržaja. Al Jazeera Balkans također promoviše i prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktuelnim temama sa istaknutim licima iz regiona i sveta.Program ovog kanala se emituje iz studija u Sarajevu, kao i iz regionalnih studija u Beogradu, Zagrebu i Skoplju.

Kanal Al Jazeera Balkans je sastavni deo Start paketa a cena pretplate/mesečnog održavanja se neće menjati zbog uvođenja ovog novog kanala.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
[TABLE="class: forumline, width: 100%"]
[TR="class: post"]
[TD="class: row1, width: 150"]
[/TD]
[TD="class: row1, width: 100%, colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]TOTAL TV VESTI[/TD]
[TD="class: post-options"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Total tv je svojim korisnicima sadasnjim i buducim odlucio da predstavi nove kanale Sport KLUB-a,
naime total tv je potpisao ugovor o exluzivnom prenosu Spanske lige Primera na novim kanalima Sport KLUB.
Posle predstavljanja novog kanala Sport Klub PRIME total tv i dalje dokazuje prestiz u DTH-a uslugama.


[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Ja licno imam open zbog arena kanala mada mi je ipak bolji totaltv !!
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Moj predlog ako imate open a zelite da gledate sport klub najbolje da otkupite risiver i antenu to je oko 90 evra cini mi se i onda mozete jedan mesec da gledate a jedan mesec da ne placate kada je vasa oprema .
Pozzz
 
Natrag
Top