Total tv

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
[h=1]FORMIRANA UNITED GROUP - LIDER TELEKOMUNIKACIJA NA BALKANU[/h]
25. apr 2013.Na konferencijama za štampu u Sloveniji, BiH i Srbiji, objavljeno je formiranje „United Group“, grupacije vodećih pay TV operatora u Jugoistočnoj Evropi. United Group, koju čine Total TV, najveća satelitska platforma u regionu; SBB, najveći kablovski operator u Srbiji, Telemach Slovenija i Telemach BiH, najveći kablovski operatori u Sloveniji i Bosni i još oko 15 manjih firmi u većinskom je vlasništvu investicionog fonda Mid Europa Partners i Evropske banke za obnovu i razvoj.Otvarajući konferenciju za novinare, Robert Knor, partner Mid Europa Partners, istakao je da su od 2007. godine, kada su izvršili početno ulaganje, do danas ove kompanije zajedno prešle 1,65 miliona rezidencijalnih i biznis korisnika različitih usluga. Grupa poseduje jedinstvenu infrastrukturu koja pokriva veliki deo Srbije, Slovenije i BiH što zajedno sa magistralnim vodovima koji spajaju Beograd, Zagreb, Sarajevo i Ljubljanu čini preko 10.000km optičke mreže.Bivši američki ambasador u Beogradu, Kameron Manter, sa zadovoljstvom se vraća u region kao viši savetnik upravnog odbora Grupe. On veruje u svetlu budućnost ovog regiona, gde će kompanije kao što su Total TV, SBB i Telemach, pokazati put na kome će svi u regionu pronaći dobre strane zajedničkog rada. Moderna ekonomija zahteva inovativnost i kreativnost u idejama, procedurama, sadržajima, koju one poseduju. Ponosan je što je deo tima United grupe, koja brine o krajnjem korisniku i donosi kvalitetne usluge.Dragan Šolak, predsednik upravnog odbora Grupe, istakao je sve prednosti njenog formiranja. Samo u 2012. kao grupa su ostvarili 180 miliona evra prihoda. Zajednička ulaganja su iznosila preko 50 miliona evra i kako kažu nastavljaju istim tempom. Vodeći su provajderi TV sadržaja u okviru svojih teritorija, SBB u Srbiji, Telemach u B&H, Telemach u Sloveniji i Total TV u svim zemljama bivše Jugoslavije. Veličina grupe i zajedničko iskustvo donose koristi, kako u mogućnosti direktnog pregovaranja sa vlasnicima prava na televizijske sadržaje, tako i u ulaganju u najnoviju tehnologiju. Ulažu se veliki napori da svi programi budu na lokalnom jeziku. Sastavljeni su timovi sa najboljim ljudima iz grupe, koji su uključeni u pravljenje strategije u svom domenu za sva tržišta.On je naglasio da sa ovakvom praksom, brigom o krajnjem korisniku, kvalitetom i raznovrsnošću usluga, Total TV, SBB, Telemach i United Group ostaju na putu rasta, kao najznačajniji provajderi telekomunikacijskih usluga u svim zemljama regiona.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
01. maj 2013.Poštovani korisnici, nažalost nećemo imati detaljne informacije za filmske kanale televizije Pink. Ova medijska kuća nas je obavestila da je razlog tome pokretanje velikog broja novih kanala. Samim tim, Pink nije u mogućnosti da ažurira svoje programske šeme.
 
Član
Učlanjen(a)
12.03.2011
Poruka
9
da li se moze napraviti ugovorna obaveza total tv-a a da se resiver i oprema koriste u inostranstvu a da racun stize na adresu u srbiji koja je predvidjena ugovorom po vazecem cenovniku za srbiju?
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
da li se moze napraviti ugovorna obaveza total tv-a a da se resiver i oprema koriste u inostranstvu a da racun stize na adresu u srbiji koja je predvidjena ugovorom po vazecem cenovniku za srbiju?

Trebalo bi da moze samo ti je najbolje ako imas nekoga ovde da on bude prijavljen jer nisam bas siguran da ce oni to dozovoliti jer imaju svoje predstavnike i u inostranstvu , mada su tamo duplo skuplji , mnogi su radili tako sto su njihovi rodjaci uzeli potpisali ugovor a oni preneli risiver recimo u inostranstvo , tamo kupili antenu ili je vec imajli i tako gledaju bez problema i jeftinije ...
 
Član
Učlanjen(a)
12.03.2011
Poruka
9
Trebalo bi da moze samo ti je najbolje ako imas nekoga ovde da on bude prijavljen jer nisam bas siguran da ce oni to dozovoliti jer imaju svoje predstavnike i u inostranstvu , mada su tamo duplo skuplji , mnogi su radili tako sto su njihovi rodjaci uzeli potpisali ugovor a oni preneli risiver recimo u inostranstvo , tamo kupili antenu ili je vec imajli i tako gledaju bez problema i jeftinije ...
Upravo to sam i hteo,predpostavljao sam da moze i da naravno se njima ta opcija "ne svidja" ali sta da im radim :)
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Total TV otvara Cinemax kanal svim korisnicima za vreme premijere hit serije „Hirurg"!
09. avg 2014.

Ukoliko želite da zavirite u svet medicine, ali u doba zapanjujuće visokog mortaliteta kada nije bilo antibiotika, pripremite se, jer počinje nova HBO serija epohe “Hirurg” (The Knick) na kanalu Cinemax.


Povodom premijere serije “Hirurg”, Total TV će u subotu 9. avgusta od 21h do 23h, otvoriti Cinemax kanal za sve korisnike koji će moći ekskluzivno da uživaju u prvoj epizodi nove i intrigantne dramske serije koja će se ubuduće emitovati svake subote u tom terminu.

U režiji dobitnika Oskara, Stivena Soderberga, serija “Hirurg” prati dešavanja u bolnici Nikerboker u centru Njujorka 1900. godine, kao i živote njenih vrhunskih hirurga, medicinskih sestara i osoblja. U glavnoj ulozi je Klajv Oven kao dr John Thackery, brilijantan hirurg koji pomera granice medicine i postavlja standarde boreći se svakoga dana sa kokainskom zavisnošću. On vodi tim talentovanih lekara, a serija prati njihov profesionalni, ali i život van bolnice.

Pored Ovena, uloge tumače, i Andre Holand, Džeremi Bob, Džulijet Rajlens i Kris Salivan.

Cinemax kanal je za Total TV korisnike dostupan na poziciji 142.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Dobra vest za sve korisnike Start i Total paketa:
BN SAT i BN MUSIC kanali su od 1. avgusta deo ponude Total TV-a.

Uživajte uz bogat kolažni program i odličnu muziku.

BN SAT pozicija 25, BN MUSIC pozicija 125.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
PRVE TRI PRETPLATE PO SAMO 1 DINAR ZA SVE TOTAL TV PAKETE!
01. okt 2014.

Svi novi korisnici, koji se prijave do 31. oktobra, imaju mogućnost da gledaju sve kanale iz TOTAL TV ponude i to po ceni od samo 1 dinar za prve tri pretplate.

Gledajte preko 150 digitalnih kanala iz Total TV osnovnog paketa, kao i dodatnih paketa HBO, Cinemax, HD, Club X i Filmski paket a nakon isteka promotivnog perioda izaberite kombinaciju paketa koji vam najviše odgovara.

Plus, bez naknade dobijate na korišćenje i Total TV HD prijemnik. Pomoću novog prijemnika i uz naš HD paket možete da iskoristite sav potencijal svog HD televizora i uživajte u vrhunskom kvalitetu slike i zvuka. Poseban doživljaj HD kvalitet slike pruža tokom gledanja sportskih događaja, a najbolji sport - uključujući Vimbldon i Masters seriju u tenisu, englesku i špansku fudbasku ligu, košarkašku Evroligu i NBA, kao i trke Formule 1 i Moto GP šampionata može pratiti ekskluzivno na Sport Klub HD kanalima.


Sve o ponudi Total TV paketa možete saznati na: http://www.totaltv.tv/TV/112/Ponuda+paketa.shtml

Akcija traje do 31.10.2014. Za vreme trajanja prva dva obračunska perioda, prate se svi paketi iz ponude. Prvi obračunski period, zavisno od datuma prijavljivanja traje 1-31 dana. Nakon isteka promotivnog perioda, birate paket ili automatski postajete korisnik Total TV paketa. Da biste pratili HD paket neophodno je da posedujete Total TV HD prijemnik i odgovarajući TV prijemnik. Preporučena cena instalacije za komplet opreme iznosi 4.000 dinara. Ponuda važi uz ugovor na 24 meseca.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Košarkaška ABA liga od ove sezone direktno i ekskluzivno na kanalima Sport kluba
03. okt 2014.

Sve ljubitelje košarke i Total TV korisnike obradovaće vest da je Sport klub, vodeći sportski kanal u regionu, obogatio svoj program još jednim izvanrednim takmičenjem. U pitanju je regionalna košarkaška ABA liga, čije će utakmice gledaoci imati priliku da gledaju u direktnim prenosima na sedam kanala Sport kluba u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Nova sezona ABA lige počinje 3. oktobra, a takmičiće se 14 ekipa iz osam država (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Mađarska i Bugarska): Crvena zvezda, Partizan, Metalac, Mega Vizura, Olimpija, Krka, Cedevita, Cibona, Zadar, Igokea, Budućnost, MZT, Solnok i Levski Sofija.

Regularna sezona traje do 23. marta 2015. godine, a na nedavnom sastanku borda ABA lige je odlučeno da se borba za titulu šampiona, umesto dosadašnjeg Fajnal for formata, vodi u plej-ofu. Šampion i finalista obezbediće učešće u Evroligi, dok će trećerangirani tim igrati kvalifikacije za Evroligu.

Sezona puna košarke!

ABA liga neće biti jedini ekskluzivni novitet u bogatom košarkaškom programu Sport kluba. Od ove sezone gledaoci će moći u direktnim prenosima da prate i takmičenja u nemačkoj košarkaškoj Bundesligi, u kojoj igra i radi veliki broj igrača i trenera sa ovih prostora.

Sport klub će i ove sezone prenositi košarkaške mečeve najbolje svetske lige NBA, najbolje evropske ligeEvrolige, regionalne VTB lige i italijanskog šampionata.

Svi ovi sadržaji dostupni su korisnicima Total TV televizije već u okviru osnovne ponude.
 
Natrag
Top