Total tv

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
[h=1]SBB Wi Fi Zona[/h]
SBB WiFi zona je bežična mreža za pristup internetu koja se prostire na preko 200 lokacija u 28 gradova širom Srbije. Možete pristupiti internetu bilo da ste na Adi Ciganliji, Kalemegdanu ili na šetalištu u Vrnjačkoj Banji.
Ovu uslugu mogu koristiti svi koji poseduju uređaj sa bežičnim pristupom internetu (tablet, laptop, smart telefon, iPod) i koji se pri tom nađu u oblasti koju pokriva SBB WiFi zona.
Za korisnike Total MIX usluge, kao i za SBB-a, omogućena je kvota od 1.000 MB za korišćenje SBB WiFi zone bez nadoknade u toku mesec dana, dok ostali koji žele da koriste ovakav pristup internetu mogu po povoljnim cenama kupiti neki od paketa putem SMS-a.
Moj Total TV je vaša ulaznica u SBB WiFi zonu, koja vam omogućava pristup i D3 GO i HBO GO usluzi.

Član
Učlanjen(a)
30.08.2012
Poruka
125
Ne mogu da razumem paket koji nema ni vh1,vh1 clasic ili mtv rock ili mtv dance. Mtv Adria je sve samo nije muzicki kanal.

Član
Učlanjen(a)
29.06.2011
Poruka
65
Treći mesec je odkad sam se vratio na total i sve je bilo dobro do sada kada sam ovo čuo.Naime,nisam u startu uzeo hd resiver jer se plaćala renta iznajmljivanja(najvise sam se vratio zbog španske lige).Sada kada se vise neće plaćati renta iznajmljivanja traže da im platim 5400din za prelazak na hd resiver!!!3000 resiver + 2400 aktivacija!Gore nego novi korisnik!Novi bi platio 4000,ali je i to mnogo.Ljudi.dobro razmislite da li ovo vredi!?!TOTALNO NEMA VEZE SA MOZGOM!!!TOTALNO S...

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
E pa druze za to nisam cuo mada msm da se ne ukida renta ni za obican risiver odakle ti ta informacija ?

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Bas cu ih pitati sutra u vezi rente a za novog korisnika msm da je cena 3400 din sa aktivacijom .

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Treći mesec je odkad sam se vratio na total i sve je bilo dobro do sada kada sam ovo čuo.Naime,nisam u startu uzeo hd resiver jer se plaćala renta iznajmljivanja(najvise sam se vratio zbog španske lige).Sada kada se vise neće plaćati renta iznajmljivanja traže da im platim 5400din za prelazak na hd resiver!!!3000 resiver + 2400 aktivacija!Gore nego novi korisnik!Novi bi platio 4000,ali je i to mnogo.Ljudi.dobro razmislite da li ovo vredi!?!TOTALNO NEMA VEZE SA MOZGOM!!!TOTALNO S...

Vidi druze nisu ti tacne informacije i dalje se rentira risiver ali ne po toj ceni sto si rekao samo installacija se naplacuje ...

Natrag