Top pet razloga zasto muskarci gledaju pornice

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Evo mojih top...best...naj...ili šta već -
1. Volem
2. Volem
3.Volem
4.Volem
5. Volem
e sad...ja bih dodao samo još jedan....
6. Baš volem ;)

hahahah... Ovaj je dobar! :cool:

Mislim da je pravi razlog taj sto svi hoce da vide nesto novo i drugacije. A,najjaci razlog je taj - sto gledanje filmova takvog sadrzaja uzbudjuje (sto ne znaci da se to gledanje mora zavrsiti masturbaciom)! Znam par zenskih osoba koje gledaju pornice iz istih (ili slicnih) razloga kao i muskarci! yes3
 
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Mrzim vrištalice,mrzim plastikandže,mrzim pljuvanje po delovima tela,mrzim Dženu Džejmison,mrzim mehanicističke filmove...Ako biram,biram probrana japanska izdanja i veselu USA/FRA produkciju iz sedamdesetih (Aunt Peg,Seka,Brigitte Lahaie,Annette Haven,Uschi Digard...aaaahhh !).
Iskreno,ćornipe sam ,oduvek (kada sam ih gledao),gledao iz jednog jedinog razloga,a to su - zgodne žene [valjda sam zato,često,bio sklon "piroćanskom efektu"(mada sa pomenutim krajevima nemam veze) pri odlasku u video klub - birao film po poznatom glavnom muškom liku,jer tako za sića kintu dobiješ buljuke žena koje vise po njemu].
Priznajem,dugo godina ("svrnem" li na svežiju produkciju) nisam video duhovitiju i bolje glumljenu varijantu
od par godina starog serijala " Exploited BabySitters " (ljudi se,naprosto,igraju).
Mi smo postali civilizacija presićena seksom,a čega ima na pretek i lako dostupnog - to više nije interesantno.Pomerili smo sopstveni nivo draži i trebaju nam sve jače i obilnije doze,a do zadovoljstva sve teže stižemo.Da malo apstiniramo,pomalo se vratimo "običnom" i neobaveznom flertu (koji ne mora da okonča krevetskom parternom gimnastikom),vratimo ljubavi...mislim da bi nam svima bilo mnogo bolje.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Od svih 5 razloga jedino 2. mogu prihvatiti, sve vise je komicnih scena i postalo je tako predvidivo kao u spanskim serijama...
 
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Goblini su sve rekli samo jednom pesmom. I .... Bili su u pravu ....

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ponekad bacim okance i na takve filmove,jesu malo uzbudljivi ali vecinom umrem od smeha.Verovatno jer vise paznje obracam na neke druge sitnice a ne na sam cin sexa,kao na primer vidi kakva je soba,krevet,njena frizura,sminka,pazi sto se cima..gde ce sad..vidi ovo..mislim da onaj ko gleda sa mnom takav film ima sasvim drugacije vidjenje radnje u filmu.. ma sve nesto drugo od onog najbitnijeg. Ipak da pogledam..pogledam..;)
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
44
E jesi nasla i citat i poredjenje! Mesi! Jesil' ti riba kao sto je mesi frajer i fudbaler pa ti zbog toga nista nije jasno? Salim se malo, ne ljuti se. Al' stvarno: Mesi! Pa znas li da je letos bilo Svetsko prvenstvo i kako je taj "dasa" "blistao" tamo? A muskarci pornice gledaju iz jednog razloga: Vole da u njima, kao i u zivotu, vide zgodnu zenu! Nema ih bas narocito mnogo. U pornicima, na ulici, u okolini, na salterima, svud okolo ih je mnogo vise i mnogo zgodnijih.
 
Natrag
Top