Top 10 nacina da vas djevojka šutne

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
TOP 10 NACINA DA VAS DJEVOJKA ŠUTNE

NAVEDENI RAZLOG = STVARNI RAZLOG

10. Ne mogu, ti si mi kao brat. = Podsecas me na onog idiota sto
svira bendzo u "Oslobodjenju".

9. Postoji mala razlika u nasim godistima.
= Ti si jedan starkelja iz
doba Jure.

8. Ne privlacis me u "tom" pogledu. = Ti si najruzniji kreten koga
sam ikad videla.

7. Moj zivot je trenutno suvise komlikovan. = Ne zelim da sve vreme budes uz mene jer mozda cujes pozive mojih ostalih momaka.

6. Vec imam momka... = ... koji je u stvari moja macka i pola boce Jack Danielsa.

5. Ne zelim da sklapam veze sa ljudima sa kojima radim. = E, covece, ne bih te vidjala cak i da smo u istom solarnom sistemu, a kamoli uistoj zgradi.

4. Nisi ti kriv, to je zbog mene. = Nisam ja kriva, to je zbog tebe.

3. Trenutno se koncetrisem na svoju karijeru. = Cak i nesto tako
dosadno kao moj posao je bolje nego da se vidjam s tobom.

2. Ne zelim da se udajem. = Zaklela sam se da necu da imam nista sa
takvima kao sto si ti.

1. Ostanimo samo prijatelji! = Zelim da budes u blizini kako bi mogla da ti pricam bolne detalje o ostalim muskarcima sa kojima se vidjam.

izvor:forum.burek

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Pa onda sta reci ,sem da su zene mnogo komplikovane,zar ne?

Ne, ne bi složiio sa ovim jer žene su samo za što ih je Gospod i stvorio.
Da budu ukras zemlje ove i da samo ulepšavaju.
Žena je planetarna vrednos na kojoj stoji sve što na njoj vredi.
Slika žene može biti svakakva u očima promatrača a ona ovisi od vrednosti onog tu sliku opisuje !!!

Član
Učlanjen(a)
15.06.2011
Poruka
88
Ma zene i muskarci su podjednako komplikovani samo na razlicit nacin...Ali posto sam zensko i branim svoj pol reci cu i ovo-svidja mi se ovo sto si napisao,hvala.

Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
61
Negde sam citala da se muskarci zaljubljuju gledajuci zenu,a zene se zaljubljuju slusajuci muskarca.Bar je u mom slucaju tacno.

Dodato posle 1 59 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A moja deca dodaju-zato se zene sminkaju a muskarci lazu!Bas ultra moderno.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Veza iz računa je zajednica ljudi koji nikada ne mogu računati jedno na drugo

Veza je nalik na gljivu, je li je dobra ili otrovna primjetiš tek kad je kasno.

Ah te mudrosti !!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Veza iz računa je zajednica ljudi koji nikada ne mogu računati jedno na drugo

Veza je nalik na gljivu, je li je dobra ili otrovna primjetiš tek kad je kasno.

Ah te mudrosti !!!

Postoji mnogo računa tj interesa zbog kojih je moguće ući u vezu jer pretpostavka je da niko nije malouman i da izdvaja sve osim emocija prilikom stvaranja kakve god zajednice.
Za gljive se uglavnom priča da su otrovne, on nekih može i da se umre, neke veoma ružno izgledaju same po sebi...kako god predrasuda prema njima postoji, da nešto veoma opasno kriju u sebi. Ako se stalno polazi od straha i opasnosti...onda je tu moguće jedino samo-šutiranje yes3

Član
Učlanjen(a)
15.06.2011
Poruka
88
Ja sam romanticna i u veze sam uvek i iskljucivo ulazila iz ljubavi.Znaci emocije na prvom mestu i nista vise.E posle toga kad se veza razvije onda vidis jel bila po sredi otrovna ili slatka gljiva.Ali sve je to zivot...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja sam romanticna i u veze sam uvek i iskljucivo ulazila iz ljubavi.Znaci emocije na prvom mestu i nista vise.E posle toga kad se veza razvije onda vidis jel bila po sredi otrovna ili slatka gljiva.Ali sve je to zivot...

Pošto je ovo tema o tome kako devojka šutira...pojam romantike devojke na različite načine shvataju...počev od bajke o nezamenljiuvoj vrednosti poljupca, dodira, prisnosti u svakom obliku do toga da je sve lepo ali dok devojke ne dobije nešto što se posredno ili neposredno može obračunati...i dalje nije to to. Ja sam razumeo da je ovde reč o nečemu što je malo naprednije od tinejdžerskih emocija i shvatanja muško-ženskih odnosa pre svega njihove površnosti a istovremeno i idealizovanja mada kad vidim kako je tema otvorena...moja je greška.
Suština...nastavak iz prethodnog posta...poređenje sa gljivom je jednostavno neumesno da ne kažem glupo yes3

Natrag