Šta je novo?
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069
toni-zen.jpg

Toni Zen - reper 27 godina

“Ja ne pevam, ja repujem!”. To je odgovor makedonskog muzičara Tonija Zena, kada ga pitate koju vrstu muzike peva, jer verovatno, ako ste iz Srbije niste čuli za njega. Muzičku karijeru započeo je sa 20 godina, i već je snimio tri albuma. Sprema i četvrti.

Rođen je kao Toni Petkovski u Skopju.. Bio je veselo, komunikativno dete, koje je uvek bilo ispred zgrade u igri s drugovima. Sport mu je od malena bio velika ljubav, pa je završio Srednju školu za fizičku kulturu. I dalje živi u glavnom gradu Makedonije s roditeljima i četiri mačke.

Veoma je popularan u Makedoniji, gde ima mnogo nastupa. Sa svojim menadžerom vlasnik je nekoliko klubova. Obožava tetovaže i ima ih nekoliko, a najupečatljiviji tatoo ima na desnoj plećki. Veliki zeleni gušter odavno se tu odomaćio. I on je spreman za Filipine!

Novac mu je veliki motiv za učešće u Survivoru, ali je, kaže presudilo nešto drugo. Poželeo je da se isključi i pobegne od moderne tehnologije, jer je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini u urbanoj džungli i poželeo je da na bar 5 nedelja bude AVATAR u pravoj džungli. Dobio je priliku i želi da je iskoristi. Nada se da će iz Survivora izaći duhovno obogaćen, da će predstaviti sebe u najboljem svetlu širokoj publici.

Ima devojku, za koju kaže da mu je srodna duša, i ne bi mogao da se zaljubi na ostrvu.
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.931
Trebalo bi da ga titluju, slabo šta ga razumem, možda je i rekao nešto pametno. :dntknw:
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
car...toliko mi je simpatičan kad priča,mada ga pola ne razumijem ja se valjam od smijeha...:)
 
Član
Učlanjen(a)
15.02.2010
Poruka
14
Najpozitivniji lik u Survivoru, od njega jos nisam cula da je nekoga tracao ili da se svadjao sa nekim, dok ostali se samo nesto prepucavaju i tracaju jedno drugoga.
 
Učlanjen(a)
06.01.2011
Poruka
1
Slazem se sa melda, Toni Zen je meni bio favorit u ovo realiti sou :) Cestitam na Andrej za pobedu, ali ipak za meni Toni je pobednik :)
 
Top