Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boki, ovo nije On/Off za prikaz kamera na ruti. To su vizuelni znakovi tj. treptanje ekrana prilikom približavanja kameri, ako je uključeno. Trebalo bi da je On/Off za prikaz kamera samo u "TomTom Usluge" , zatim "Stanje na putevima i prekršajne kamere". Nažalost, izgleda da ovaj prekidač ne uključuje a i ne isključuje predviđenu funkciju. Kod @vladam06 ne može da se uključi, kod mene ne može da se isključi... Ne znam kako je kod drugih kolega. Isključio sam mrežu i prekršajne kamere su i dalje na na ekranu, tj. na ruti... Prekršajne kamere su sastavni deo mapa i njihovo pojavljivanje, nažalost, ne zavisi od On/Off prekidača (slajdera) u podešavanju TomTom usluga. Isto se manifestuje i u TomTom GO Navigation. Izgleda da je ovo neočekivana greška u softveru...Donji levi ugao > tap na tri linije > skroz dole zupčanik - Podešavanja > skroz dole tri tačkice - Ostalo > Vizuelni znakovi > Prekršajne kamere > slajder udesno > Omogućeno