TOM TOM Navigacija

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.971
Prvi put si pitao za Live mape, sada si koristio non-live
Uređaji su različiti, ne mogu se međusobno "mešati" kartice i njihov sadržaj. Osim toga kartica mora da bude sa izmenljivim CID-om
Ako nemaš takvu ili imaš originalnu ali dosta staru najlakše je kupiti takvu sa već predefinisanim CID-om i najsvežijim sadržajem. Ima ih po ebay-u a u poslednje vreme mogu se naći i na KP

Inače, otkud znam, možda je u tvo,m autu i R-Link(2), MediaNav, Easy Link ... to moraš ti znati zasigurno koji je

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.971

Carminat TomTom Live 11.45 (2025)​

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

CID tested OK
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Tnx@zorang

Član
Učlanjen(a)
19.05.2010
Poruka
41
Prvi put si pitao za Live mape, sada si koristio non-live
Uređaji su različiti, ne mogu se međusobno "mešati" kartice i njihov sadržaj. Osim toga kartica mora da bude sa izmenljivim CID-om
Ako nemaš takvu ili imaš originalnu ali dosta staru najlakše je kupiti takvu sa već predefinisanim CID-om i najsvežijim sadržajem. Ima ih po ebay-u a u poslednje vreme mogu se naći i na KP

Inače, otkud znam, možda je u tvo,m autu i R-Link(2), MediaNav, Easy Link ... to moraš ti znati zasigurno koji je
hvala na odgovoru, na zalost ja nisam nista trazio, nasao sam tvoj post i pokusavam da popravim navigaciju u autu, jer stara kartica je neispravna. a u vozilu je tomtom. u svakom slucaju hvala

Natrag