TOM TOM Navigacija

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Pa to, ja sam bio ubedjen da je TomTom kupio Kontrastovu mapu i sad ce da je haba 10 godina. Ali si me obradovao, da promena ima.
Verovatno, opet gresim, ali imam utisak da je Kontrast u problemima. Kad odes na Planplus.rs pogledas fali silazak sa mosta na buvljak i ostalo,,,, a ubacen u OSM i druge mape...

APK od Delta Fox je OK. Nije trojanac i uzivaj.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
И ја сам је данас на кратко пробао и мислим да је ово тренутно најбоља мапа Србије. Наравно, треба сачекати да се провери на целој територији па не би било лоше да и други окаче своја запажања.
Било би добро да покретач теме промени у првом пости мапу и окачи ову са комплетним упутствима браонпса.

Učlanjen(a)
28.10.2013
Poruka
144
Pa to, ja sam bio ubedjen da je TomTom kupio Kontrastovu mapu i sad ce da je haba 10 godina. Ali si me obradovao, da promena ima.
Verovatno, opet gresim, ali imam utisak da je Kontrast u problemima. Kad odes na Planplus.rs pogledas fali silazak sa mosta na buvljak i ostalo,,,, a ubacen u OSM i druge mape...

i ovde silazi u J.Gagarina i dalje nema....zasto je to tako nemam pojma.

Učlanjen(a)
28.10.2013
Poruka
144
jel zna neko u cemu je razlika izmedju 925_5412, _5439, _5442 itd mapa?..........OK PROCITAO SAM :assassin:nema razlike

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Android TomTom 1.3 East Europe Maps 925.5412

sl1.png
sl1.png
sl3.png
sl4.png
sl5.png
sl6.png
sl7.png

Kod:
http://www.upl.me/7kgb3t

Učlanjen(a)
10.08.2013
Poruka
6
danas sam stavio TT navigaciju, i stvarno mi se svidja...
verovatno će mi biti glavni program...
glasovno navodjenje je fino odradjeno, svaka čast...
zanima me da li za TomTom, postoje neki još dodaci, npr. speedcams , online traffic /kao što ima za Igo/ i sl?
ne bi bilo loše i to ovde okačiti...

pozzz

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Kamere. Sve fajlove staviti u folder od mape. Audio upozorenja ne rade.
Kod:
[url]http://www.share-byte.net/cUAIj8[/url]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Promenjene kamere, odnosno podeljene po finkciji...

Objavljana je android Eastern_Europe_925_5447 mapa. Veceras postavljam komplet.

Poslednja izmena:
Natrag