Kako podesiti udaljenost za zvucna obavestenja? Mnogo rano obavestava. Na primer, negde na pocetku Pop Lukine obavestava o kameri u zutoj traci. Za mene je to bas prerano.
ko već ima predhodni koji sam ja upakovao ili onaj sa prve strane nek samo zameni meta.xml
meta.txt
i Eastern_Europe folder sa kartama
ostalo nek zadrži
meta kodovi su već ubačeni za eastern europe i europe. ko želi celu evropu treba samo da doda folder europe sa kartom , a da obriše ili preimenuje folder eastern_europe
naziv karte treba da bude Europe 950.6492
za android važe meta codovi:
950.6492, 950.6548, 950.6551
upakovano eastern europe 950.6492
Kod:
http://pastebin.com/dz3ZewtV
za verzije androida ispod 4.4.x podesiti drugu putanju sd kartica\tomtom\com.tomtom.europe
Imam android 4.1.2 na mobitelu i nisam nikad imao tomtom,maloprije sam napravio onako kako si napisao u upustvu ovu gotovu verziju i instalirao apk,uključen internet i gps , wfi i kad se pokrene piše nije se moguće spojiti na tom tom server
Da li postoji verzija tomtom navigacije za Note 4? Instalaciju odradim bez problema ali ekran je crn, osim kada se udje u meni kada normalno nudi sve opcije.
Ja mislim da bi trebao normalno raditi ako si postupio po upustvu od vladcepesh i skinio ovu gore gotovu verziju
1. kopirati android folder na internu ili externu memoriju
2. instalirati jedan od dva apk lat latinica, cir ćirilica
3. uključiti wifi ili mob net (gprs ili 3G)
4. uključiti GPS
5. pokrenuti program i uraditi podešavanja
možda te zbunjuje jer ti već imaš sigurno na kartici ili uređaju već folder android,pa vidi kako je upakovao vlad pa ti tako prenesi i radit će sigurno to je kitkat koliko mislim tvoj uređaj
Evo sad sam instalirao po vlad uputama na samsung galaxy tab kit kat i sve radi od prve bez greške znači skineš ovu gore što je već sve napravljeno i ubaciš na karticu u folder android
Druze sve je odradjeno po uputstvu. Problem je 2560x1440 rezolucija. Tomtom navigaciju sam vec instalirao na vise uredjaja a poslednji je bio Note 2 model. Na forumima sam video da tomtom radi samo do full HD rezolucije. To je problem. U svakom slucaju hvala, valjda ce se pojaviti apk file za telefone sa QHD rezolucijom.