Šta je novo?

"Tojota rav 4" najslađi

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.554
"Tojota rav 4" najslađi

A.D. | 27. jul 2010. 12:23 | Večernje novosti

U organizaciji Beogradskog salona slatkiša "Slatke priče" proglašen za automobil sa titulom "Auto k'o bombona".U ORGANIZACIJI Beogradskog salona slatkiša "Slatke priče" u Sava centru, automobil "tojota rav 4" proglašen je za automobil sa titulom "Auto k'o bombona".
Direktor marketinga "Tojota" Marko Kruška bio je iznenđen laskavom titulom, koja se prvi put dodeljuje, rekavši da odluka žirija da proglasi "tojotu rav 4" za "najslađi automobil" predstavlja jedinstveno priznanje.
Žiri u sastavu Mirjana Bobić-Mojsilović, Gorica Nešović, Slavko Beleslin i Zorica Karanović jednoglasno je doneo takvu odluku, jer nagrađeni auto podjednako vole muškarci, žene, mladi, uspešni i "svi oni koji u životu traže užitak".
Jedini muškarac u žiriju, voditelj Slavko Beleselin, rekao je da prilikom donošenja odluke nije bilo preglasavanja, već da su odluku doneli posle rasprave.
- Bombona prestaje da bude slatka kada stane, a mislim da je "tojota rav 4" najpouzdaniji automobil i da nikada neće izneveriti svog vlasnika. Zato sam glasao za njega - obrazložio je Beleslin odluku da glasa baš za taj automobil.
Drugi član žirija Mirjana Bobić-Mojsilović rekla je da je akcija izbora "Auta k'o bombone" predstavlja nešto pozitivno i suprotna svemu što se dešava u zemlji, gde je glavni cilj da se osvoji 100.000 evra, a da se pri tom pokažu najgore ljudske osobine.
Iz Beogradskog salona slatkiša "Slatke priče" poručuju da ljubitelje automobila i slatkiša pravo iznenađenje tek očekuje na ovogodišnjem salonu slatkiša, koji će se održati od 26. do 28. novembra Sava centru.


 
Top