Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Filantropska slika Billa Gatesa
Propovijed, koju bi trebali čuti svi ljudi ovoga svijeta , a posebno ti Laki , jer si izgubljena ovca !.To je slicni podatak iz videa o ritualu 9 kruga, gde se cini mi se kaze da su lesevi dece koja su zrtvovana u ovom satanistickom kanibalistickom obredu odnoseni i zakopavani.
Inace, da bi neko postao papa - mora predhodno da ucestvuje ili da je ucestvovao u ovom obredu.
Bivsi papa Jovan Pavle 2 je ucestvovao u ovoj aferi kidnapovanja dece, i bio je 70 - ih godina pod prismotrom CIA.
I ovaj sadasnji papa je ucestvovao u ovom obredu, kao i neki svestenici i kardinali i u proslosti i danas.
Otkupitelju svjeta dođi u naša srca , naše su usne zašivene konopima laži
A ja sam te lijepo i najdobronamjernije upozoravao da će te "duh proroštva" otjerati u ludilo. I je, evo vidimo.To je slicni podatak iz videa o ritualu 9 kruga, gde se cini mi se kaze da su lesevi dece koja su zrtvovana u ovom satanistickom kanibalistickom obredu odnoseni i zakopavani.
Inace, da bi neko postao papa - mora predhodno da ucestvuje ili da je ucestvovao u ovom obredu.
Bivsi papa Jovan Pavle 2 je ucestvovao u ovoj aferi kidnapovanja dece, i bio je 70 - ih godina pod prismotrom CIA.
I ovaj sadasnji papa je ucestvovao u ovom obredu, kao i neki svestenici i kardinali i u proslosti i danas.
A ja sam te lijepo i najdobronamjernije upozoravao da će te "duh proroštva" otjerati u ludilo. I je, evo vidimo.