Tko/što vas je danas nasmija(l)o?

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Neka fala. yes3 Ne znam zašto se stidiš da priznaš da je ovo tvoj kalibar. :acute: Prošli put si mi rekao da ispustiš urlik zadovoljstva, kad vidiš ovakvu vrciguz frajlicu. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Okupacija interneta

PANTELIN RAT PROTIV NIKI

Nekoliko hiljada fanova popularnog Brata Pantele žestoko spamuje pesmu „Superbas“ na Jutjubu

134132.jpg

Neveruemo.

Hiljade fanova Brata Pantele zasule su na Jutjubu uvredljivim komentarima pesmu „Superbas“ američke pop pevačice Niki Minaj, a time su se pridružili gomili drugih koji pljuju i spamuju ovakvu vrstu muzike.

Svojevrsnu pantelizaciju pokrenuo je administrator Fejsbuk profila pod imenom Pantela, a „virus“ se munjevito proširio, pa su Srbi preuzeli primat i ekspresno komentarima u dobro prepoznatljivom stilu zatrpali pomenutu pesmu.

Posle posta „Armia spemera golgetera rasnog dolazi. Kadje Pantela pevo džingl za Svetcko prvenstvo, ti si gulila banane metodom pohotno“, krenuo je masovni smaperski rat iz Srbije, a Pantela se opet oglasio:
„Nači nastavak ispisivanja istorie u vidu najdužeg spema Srbie nemoi da staete a za maiku Srbiu i kapslok zelena lampica uključena. Ponosan je Pantela na Armiu. Ljubi Pantela.“

Do zaključenja ovog broja Kurira bilo je već oko pola miliona komentara, pa postoji realna pretnja da Jutjub stranica s pesmom „Superbas“ jednostavno „pukne“, što je izgleda i cilj ove akcije.

Zbunjeni posetioci Jutjuba iz anglosaksonskog govornog područja otvoreno se pitaju šta je nesrećna Niki skrivila Srbima.

Kurir

Je*o vas Pantela, prso sam u smeh kad sam video komentare. :lol:

Prilozi

• 134132.jpg
    134132.jpg
    49,9 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Čak je i Ulke odgovorio! :lol:

Sećaš se kako je u to vreme jurio broj postova! Dođeš na Slobodne i na svakoj temi poslednji post Ulke!:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Čak je i Ulke odgovorio! :lol:

Sećaš se kako je u to vreme jurio broj postova! Dođeš na Slobodne i na svakoj temi poslednji post Ulke!:lol:

Svako njegovo pojavljivanje je temu činilo posebnom :lol:

Jeste jurio broj postova ali retko koji mu je bio suvišan :lol:

Natrag