Tko/što vas je danas nasmija(l)o?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sendi, nemoj da vadiš iz konteksta pa da mi se neko naljuti i prestane da piše. To bih teško podneo. stink. Veoma podržavam ljude u izražavanju svog stava. yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, nemoj da vadiš iz konteksta pa da mi se neko naljuti i prestane da piše. To bih teško podneo. stink. Veoma podržavam ljude u izražavanju svog stava. yes3

Mislim da nema potrebe da se bilo ko ljuti jer je, valjda, ocigledno da su svi komenatri na temi, kao i ovaj, najobicnije zezanje bez tendecija da se bilo ko uvredi ako se pomene istoj yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Mislim da nema potrebe da se bilo ko ljuti jer je, valjda, ocigledno da su svi komenatri na temi, kao i ovaj, najobicnije zezanje bez tendecija da se bilo ko uvredi ako se pomene istoj yes3

Ma bre to se podrazumeva, a i ako se neko stvarno pronađe, to mu nikako neće ići u prilog. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

Toooo, oboriiii, razvaljuj! stink.
Samo za moje drugove Death-a i Tita. yes3 Znam da su veliki ljubitelji vašarskih, gologuzih pevaljki. stink.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Neki dečaci! Pazi sad... :lol:

Drug Titooo

Plaća se dodatno, ali ona to ne posmatra kao trošak, nego kao investiciju koja će joj se na kraju isplatiti. Pa nije ona došla do tolikog bogatstva suludo rasipajući novac. Jedina dokazana promašena investicija joj je ona u veće sanduče koje se pokazalo kao neispravno, a uskraćeno joj je pravo na povraćaj novca. Priča se u njenim krajevima kako ljudi i dan danas čuju, kad su mirne noći, neki glas koji tiho šapuće: Vraaaatite moje zlato, vraaaatite my precious... I kažu, ali nije skroz provereno, da glas dolazi iz pravca Dumkinog ranča. stink.

Sin Belja

Ozvanja, prolama se kroz brda i doline. Upućeniji kažu da se povremeno čuje i nerazgovetno buncanje iz kog se mogu naslutiti reči: Da bar radi...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nasmejao me novi urednik Belja, ja verujem da kad on napiše neki duhoviti komentar da se forumom zaori smeh. stink.

Natrag