Tko/što vas je danas nasmija(l)o?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Gledao sam Astora jedno pola sata kako juri kosku ... Zanimljivo je kako uvek ima drugaciji pristup koski smile3

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Nasmijala me situacija iz knjige Charlesa Bukowskog...Ne mogu reci sta tacno,suvise je vulgarno.... xDDDD

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma,neee... Eto vidis - sve si pogresno skontao! Treba da se lepo obuces - neku lepu majicu,pantalone,neke dobre cvike nabacis,bele carape (dokolenice) i obavezno:

119927_opanak-zemljoradnik--tigar_if.jpg

Ali,moras da podvrnes pantalone do iznad gleznja...
Tako ces sigurno biti primecen i ostavices nezaboravan i pozitivan utisak!

Ah,da - devojaka za upoznavanje ima u posti,megamarketima,parkovima,ulicama,diskotekama,kaficima i jos na mnogo drugih mesta koja me mrzi da nabrajam,a za koja si,verovatno cuo...
Upamti dobro,sinko - niko ne zna sta su muke teske dok ne predje Albaniju peske!
Ne znam zasto sam ti ovo rek'o,ali u svakom slucaju nece da skodi...a,cim ne skodi - znaci da koristi! ;););)

Ovaj post...Prilično originalan i smešan...a i poučan... Uputstvo...kako postati ''džiber''....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ja sam sebe.Igrao sam neku igricu i ubili su me na najsmesniji nacin ccc.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Nasmejalo me je ovo:
"Avgusta 1975. godine, tri coveka odlucila su da opljackaju Kraljevsku Banku Škotske, iz Rothsaya. Medutim, poduhvat je od pocetka krenuo naopako. Kada su lopovi jurnuli u banku, zaglavili su se u rotirajucim vratima na ulazu. Nakon što im je obezbedenje pomoglo da se izvuku, zahvalili su se i izašli. Minut kasnije, krenuli su u novi juriš. Ovaj put su uspeli da produ, i objavili su da žele da uzmu 10 000 dolara. Secajuci se prvog pokušaja, službenici i mušterije su poceli da se smeju, verujuci da je to samo šala. Vodja bande je, misleci da prisutni smeju zato što je to previše novca, spustio zahtev na 1000 dolara. Kada to nije upalilo, zahtevali su 100 dolara. Na kraju, vodja je zamolio da svako dobije barem po dolar. Kako smeh nije jenjavao, jedan pljackaš se iznervirao i pokušao je da uozbilji prisutne. Skocio je na pult i uperio pušku u jednu od službenica. Medutim, kako nije bio baš spretan, okliznuo se, pao na pod i slomio nogu. Videvši da od pljacke nema ništa, preostala dva lopova su rešila da pobegnu,ali su se opet zaglavili u rotirajucim vratima."

:lol::lol::lol:

Natrag