Tko/što vas je danas nasmija(l)o?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Odavno me niko nije nasmejao...bas odavno...da se ne mogu setiti kad sam se od srca nasmejala...:(

Pa Cecilija, u kafiću se iz noći u noć trese šank i pucaju čaše od tvog smijeha. Kako to misliš?
-----------------------
669UPITNIK.png

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Nasmejao me je jedan SMS...

Slušam radio i u jednom momentu pošaljem poruku na broj tog radija (smorili ponavljanjem istih pesama)... Napišem:"Ljudi,bre,promenite već jedanput tu play listu..."
Stiže mi odgovor sa nekog broja:"Čoveče,bre,promeni već jedanput tu radio stanicu..." :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sinoć sam ušla u jedan butik, da pogledam nešto, u međuvremenu ušla su i još dva momka 22-24 god.
Prodavačica lepa atraktivna, pitala je momke da li im treba neka pomoć. Jedan od njih je stidljivo rekao da mu treba donji veš za njega, ali ne zna koji broj nosi.

Prodavačica mu se nošalantno obratila sa rečima: ''Priđi malo bliže da pogledam, pa ću ti reći koji broj nosiš''!!!!:)

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
hm...tata nekad jutros,mada se ne sjećam šta je rekao...:)
i sad evo Byk-ov post...:lol:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pa Cecilija, u kafiću se iz noći u noć trese šank i pucaju čaše od tvog smijeha. Kako to misliš?
-----------------------
669UPITNIK.png

Maa mislim u RL..ima dana kako se nisam kezila..:)
Jos od onda kad mi je koleginica propala kroz stolicu sa sve zalogajem koji je virio iz usta..tad sam odlepila nacisto..:)
U kaficu se zabavljam daaa

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Nasmejala me je jedna scena iz Mrak film 3........Odavno se nisam toliko smejala....
116.gif

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
"Jake" reči jednog klovna sa foruma, pogažene istog dana...

Nije to ništa ima on još bisara... pogledaj ove iz teme Da li vam glad stvara nervozu?

24-09-2010 20:36
Ne hvata me nervoza,desavalo se da po ceo dan ne jedem,kad sam u guzvi nekoj,pa nemam vremena,nista strasno...

10-10-2010 11:43
Da,da,evo bas sad,uzas....

11-10-2010 03:26
Itekako,ne mogu da funkcionisem...

Malac inače svaki dan dolazi na forum oko 2 ujutru i za desetak minuta dadne ovakve ili slične odgovore u 20-ak tema... ispuni oko stranicu i po do dvije u Slobodnim diskusijama. Pa onda to isto ponovi još 2-3 puta u toku dana dok ne nabije oko 100 postova.

Ima ih još par takvih a vidim da su još neki novi prepisali recept za nabijanje postova. Ali ni slučajno to ne rade u dijelu za spamere... ne računaju se postovi.

Slobodne diskusije će se ubrzo pretvoriti u poligon za nabijanje postova.

Natrag