Član
- Učlanjen(a)
- 20.11.2009
- Poruka
- 312
Pa da,čuveni grad u Namibiji...Jeste da sam ovde samo terenski...ali vratiću se ja brzo...
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa da,čuveni grad u Namibiji...Jeste da sam ovde samo terenski...ali vratiću se ja brzo...
Ko ce drugi do Ulke i Zonki...omg...pocela sam da zivim na forumu niko me u Rl ne nasmijava...ali zato kad sam ovde...pa zavratim se od smjeha svaki put
Ista prica i kod mene...
Na forumu se slatko ismejem, pokupim pozitivnu energiju od pojedinaca koji su je prepuni, pa i na RL nekako gledam sa vedrije strane...
Pocinje... Uzmi me sa sobom i odovedi me i odvedi me... apropo KentačdisNisam znao ko izvodi ovu pesmu...Čuo sam na reklami prvi put....Sigurno nisam bio ni u planu kad je ovo bilo hit...Hvala na poklonu mada ne znam zašto
Pocinje... Uzmi me sa sobom i odovedi me i odvedi me... apropo Kentačdis
Hvala ziv mi bio... ali kad god neko pomene ovu tvoju rec ja upadnem u neko sr... zlo ostajem u NedodjijiE ne znam ti ja te opasne reči...A u Kentačdis možeš da dođeš kad hoćeš,njihov gradonačenik je kod nas završio fakultet sa Bicom i Dželjanom tako da nema frke i 3 meseca bez vize ako treba....No problemo