Titanik 2

Član
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
488
Da li ste culi da je napravljen film Titanik 2??
U pitanju je naucna fantastika.

U filmu se radi o tome da naucnici ponovo gledaju brod i pronalaze Dzeka koji je zaledjen,oni ga vade iz okeana i ozivljavaju! Dzek pokusava da nadje Kejt,ali saznaje da je ona posle toliko godina od kad je potonuo Titanik umrla,ali on ne moze da se pomiri sa tim i ako nailazi na puno dokaza koji mu dokazuju da je ona mrtva.Da li ce Dzek otkriti sta se desilo i da li ce poverovati da je Kejt stvarno mrtva.

Zeleo bih da vidim vase komentare povodom drugog dela filma

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
...Odleđeni Džek posećuje njenu unuku koja mu pokazuje bakinu škrinju prekrivenu paučinom i gurnutu u mračni deo tavana.Džek moli za popodne koje bi proveo nasamo sa stvarima svoje (sada pokojne ) mladalačke ljubavi i dozvola mu biva data.Sedeći na trošnom patosu,otire paučinu sa škrinje i tu,među presovanim laticama ruža i majčinom dušicom ,nalazi Kejtin tadanji dnevnik.Lista ga lagano dok mu se niz sveže odleđeno lice slivaju tople suze...,a onda - grom iz vedra neba !!!Stranica 44. sačuvala je neverovatno otkriće ! Pišući o svojoj tragičnoj ljubavi esej znan pod imenom : "O,sudbo huda - o ljubavi luda ! ", naša je Kejt,ridajući,čupala kosu sa glave u bezumnome bolu !
Džek,u daljem tekstu označen sa DžSO (" Džek sveže odleđen") , u poslednjem plamsaju zalazećeg sunca primećuje na jednoj od počupanih vlasi sačuvan koren dlake .Svestan razvoja nauke (ako su njega odledili ,onda će znati šta treba raditi sa ovim) kontaktira svoje odleđivače,a oni ga povezuju sa CSI Las Vegas.Dotični prvog slobodnog četvrtka koji im je bio na raspolaganju ekstrahuju Kejtin DNK ,pohranjuju ga u mini-stazisno polje i kanister sa istim predaju u ruke DžSO-u,izgovarajući samo jednu reč : "Srbija" i pružajući mu vizit-kartu sa imenom Dr Miodraga Stojkovića...
Znam taj film - odličan je:mrgreen: !!! Tražite li i ostatak priče,pogledajte Titanik 3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Jel u tom filmu Titanik izlazi na otvoreno more ponovo i mala grupa iz jedne jahte ulazi u brod i tamo nailaze na krv, duhove, neke knjige, vide da titanik opet ima struje....Taj film je bio na TV Banatu ali nisam smeo da gledam jer sam se plašio ali sada bi smeo, gledao sam ali kada dođe strašno promenim kanal. :grin:

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
PRONAŠAO SAM LINK ZA DOWNLOAD AKO JE TO TO:

Kod:
 http://rapidshare.com/files/148831766/TITANIC.2.Pakitani.Movie.1.Cd.Dvd.Rip.By.Nitinkaran.TEAM-ZFP.avi.003%20?ref=2E8C2872900B65A7108739F7D9901

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
488
ma filma osecam da su upropastili po samom opisu vidis da je zesce neka naucnafantastika sto ne prilici tom filmu

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Ne postoji Titanik 2, to je prevara.Neki decko je na youtubu napravi kao trejler za Titanik 2 gde je koristio isecke iz filmova Leonarda di Capria.Video ima preko 9,500,000 pregleda.
Titanic Two: The Surface
[YOUTUBE]vD4OnHCRd_4[/YOUTUBE]
Titanik ,,3,,
[YOUTUBE]ZX-QVpmG7b4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Natrag