Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Thorens TD-160 Super ....Audiofilski Gramofon

  • Začetnik teme violent femmes
  • Datum pokretanja
V

violent femmes

#1
-Jedan od najboljih Thorens gramofona, kako u inzenjerskom pogledu tako i zvucno, model TD-160 Super.
-Tehnicki 10: Gramofon je tehnicki detaljno pregledan od strane strucnog servisera koji je tom prilikom detaljno pregledao sklopke za paljenje/gasenje kao i rad na 33/45 obrtaja, opran je centralni lezaj a zatim podmazan a nakon toga podmazani i lezajevi motora. Vertikalna osa mu je takodje odlicna, nema nigde lufta u tanjiru kao ni u rucici.
-Prodaje se sa Stanton zvucnicom koja se vidi na gramofonu (bez clampa i gumenih apsorbera koje ne pripadaju njemu). Zvucnica je podesena jos uvek je u vrlo dobrom stanju.
-Vizueno 9: Gramofonu sam ispolirao ivicu tanjira, gornji deo baze i osvezio crni finis koji je sada u dobrom stanju. Manja mana je poklopac koji sa gornje strane pri kraju ima par veoma malih napuklina koje se vide na slikama, a koje se mogu sanirati lepljenjem tamnih folija.
-Sve u svemu gramofon je u izuzetnom stanju i spreman je za uzivanje u vinylu bar narednih 8-10god bez ikakvih tehnickih pregleda.
-CENA GRAMOFONA BEZ ZVUCNICE JE 320eu, SA ZVUCNICOM 350eu.
-Kontakt: Za ozbiljne musterije sam dostupan na 066/202-644.
-Slanje: Preferiram i najbolji nacin je licno preuzimanje, ali je po dogovoru moguce i slanje aks sluzbom.
-Evo jednog mnogobrojnih linkova (obratite paznju sta editor pise u review pod naslovom `The Thorens TD-160 And Its Variations` koji 160 model prvo da izaberete). http: //best-turntables. com/thorens-td-160-review/
SPECIFIKACIJE:
SISTEM ZA POKRETANJE: 2 Belt drive
MOTOR: Low voltage 16 pole synchronous motor with slip clutch for instantaneous start.
KONTROLA MOTORA I BRZINE: 33 & 45 RPM mechanical speed selection
GRAMOFONSKI DISK/TEZINA: 3,2 Kg, zinc alloy, dinamically balanced
TEZINA GRAMOFONA: 11 Kg
 

Top