darijoman Član Učlanjen(a) 11.11.2009 Poruka 506 08.07.2011 #1 Pozdrav forumaši. Ima li neki program za testiranje zvučnika i bass-a ? Hvala
n3m3sis Član Učlanjen(a) 10.11.2009 Poruka 1.654 08.07.2011 #2 imao sam negdje jednu pjesmu bas za testiranje basa, ako je nadjem postavicu je ovdje Dodato posle 9 minuta: -------------------------------------------------------------------------- evo nasao sam je, uzivaj Hotfile.com: One click file hosting: Techno Bass - Thx Ultimate Subwoofer Test.rar Poslednja izmena: 08.07.2011
imao sam negdje jednu pjesmu bas za testiranje basa, ako je nadjem postavicu je ovdje Dodato posle 9 minuta: -------------------------------------------------------------------------- evo nasao sam je, uzivaj Hotfile.com: One click file hosting: Techno Bass - Thx Ultimate Subwoofer Test.rar
darijoman Član Učlanjen(a) 11.11.2009 Poruka 506 09.07.2011 #3 Mislio sam na neki program koji će pokazivati neke parametre nakon testa ali nema veze Našao sam dosta pjesama za testiranje woofera i ostaloga na internetu ali sve u svemu n3m3sisi hvala ti na trudu Pozdrav
Mislio sam na neki program koji će pokazivati neke parametre nakon testa ali nema veze Našao sam dosta pjesama za testiranje woofera i ostaloga na internetu ali sve u svemu n3m3sisi hvala ti na trudu Pozdrav
Kingfisher Član Učlanjen(a) 05.02.2010 Poruka 198 10.07.2011 #4 Pa ako si mislio da to program pokaze parametre vufera takvo nesto nepostoji zato sto zvucnici nemaju nikakve senzore ili nesto slicno sto bi komp mogao da iskoristi za ocitavanje...
Pa ako si mislio da to program pokaze parametre vufera takvo nesto nepostoji zato sto zvucnici nemaju nikakve senzore ili nesto slicno sto bi komp mogao da iskoristi za ocitavanje...
darijoman Član Učlanjen(a) 11.11.2009 Poruka 506 10.07.2011 #5 U redu momci hvala Vam na pomoći u svakom slučaju. Uglavnom imam masu pjesama i tonova za testiranje i zaključio sam da su zvučnici veoma dobro prošli test.
U redu momci hvala Vam na pomoći u svakom slučaju. Uglavnom imam masu pjesama i tonova za testiranje i zaključio sam da su zvučnici veoma dobro prošli test.
darijoman Član Učlanjen(a) 11.11.2009 Poruka 506 16.07.2011 #7 Marko 75 je napisao(la): Znači riješen problem... Kliknite za proširenje... Pa može se reći da je riješen problem.Testirao sam zvučnike i zaključio da je sve pod kontrolom Ključ.
Marko 75 je napisao(la): Znači riješen problem... Kliknite za proširenje... Pa može se reći da je riješen problem.Testirao sam zvučnike i zaključio da je sve pod kontrolom Ključ.