Test za iskrenost

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
[/COLOR] Dakle, ko je odlucio prvo zatvoriti vodu?

:)

[/CENTER][/QUOTE]

Hahahhahahahahhahahahah

...Ja sam prvo istrčala napolje da pokupim veš,pa sam usput vidjela ko kuca na vrata,kada sam ušla zatvorila vodu,pa tek onda smirila djete.

A telefon mi je poslednji-ko treba,zvaće ponovo :)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ni ja... Ali tako piše... :dance2:

Fluidi teku medju nama ;)

Ja bih zatvorio vodu jer dete može da plače po ceo dan...nema pravila...pitanje je zašto plače i koliko je udaljeno od lavaboa...onda posle zatvaranja slavine bih podigao dete ...ček da pogledam šta sve ima :)... idem trčim do vrata,otvaram,ako je neko poznat puštam ga da udje i molim ga da sačeka dok otrčim da pokupim veš,vracam se takodje u trku ,opet se izvinjavam prijatelju dok se javljam na telefon,i ako čujem da se u tom momentu veza prekida psujem sve sa liste i pitam se gde je žena kada je najviše potrebna! :D

PS svidja mi se adminovo pojašnjenje
Ja bi prvo zatvorio vodu a posle otisao do deteta jer ako voda curi preko lavaboa znaci da je pod mokar i ne bi nikada ulazio sa detetom u rukama na mokar pod a pogotovo ne u kupatilu.

pa ako sam ga stavio sada da se susi znaci da je mokar tako da ne moze biti mokriji od kise i moze da saceka.
Ovo jeste logično ali ce morati na pranje jer ovo što sada pada nije više kiša...pada tečna prašina. :D

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Otvorim vrata, vidim starog ortaka, odem do frizidera, uzmem 2 piva i ortak i ja gledamo utakmicu i pijemo...zena nek odradi ostalo xD

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Otvorim vrata, vidim starog ortaka, odem do frizidera, uzmem 2 piva i ortak i ja gledamo utakmicu i pijemo...zena nek odradi ostalo xD

"Ti nemaš ženu kvošave" :D

Tek sam sada izvalio da ima ispor "rešenje"... Sada mi je još jasnije da sam dobro postupio... ako uzmem pare posao mi ne treba LOL

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
"Ti nemaš ženu kvošave" :D

Tek sam sada izvalio da ima ispor "rešenje"... Sada mi je još jasnije da sam dobro postupio... ako uzmem pare posao mi ne treba LOL

E sad, malo je gluMpavo :D Nemam zenu, imam dete, sam u kuci, i jos perem ves xD

Necu dalje u offtopic :D

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa dobro,ovo je samo psihološki test. Malo metafore je ubačeno...
Ali stvarno kada se malo bolje pogleda sve reči su povezane direktno...
beba - porodica
telefon - posao
veš - keš (kao pranje novca...nemoj da se semejte to je kod nas normalna pojava ,zato je direktno poredjenje)

ali sex i voda...meni je logičnije a i prvo pomislim da je to neka svakodnevna briga
ako potopiš stan nećeš imati gde da spavaš
ako potopiš stan potrošićeš pare na sanaciju a možeš na to dete što plače
ako potopiš stan bićeš depresivan jer ceš misliti da si morao to da sprečish
i šta još da navedem...

nećeš pomisliti da ako potopiš stan nećeš imati shta da j***

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
1 - Telefon zazvoni
2 - Dete pocne plakati
3 - Neko pokuca na vrata
4 - Upravo ste stavili susiti ves i pocela je padati kisa
5 - Voda, koju ste pustili otvorenu, pocela je teci preko
lavaboa

Zatvorim vodu, uzmem dete, otvorim vrata, javim se na telefon i na kraju skupim ves

Član
Učlanjen(a)
02.06.2010
Poruka
81
Posle SEXA postajem RODITELj i pozivam PRIJATELjE na proslavu,pritom na to trosim puuuuno NOVCA,ali vec sledeci dan me ceka naporan dan na POSLU :)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Prvo bih zatvorila vodu, pa uzela dete, a nek zvoni ko hoce jer bas me briga sto pada kisa...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa dobro,ovo je samo psihološki test. Malo metafore je ubačeno...
Ali stvarno kada se malo bolje pogleda sve reči su povezane direktno...
beba - porodica
telefon - posao
veš - keš (kao pranje novca...nemoj da se semejte to je kod nas normalna pojava ,zato je direktno poredjenje)

ali sex i voda...meni je logičnije a i prvo pomislim da je to neka svakodnevna briga
ako potopiš stan nećeš imati gde da spavaš
ako potopiš stan potrošićeš pare na sanaciju a možeš na to dete što plače
ako potopiš stan bićeš depresivan jer ceš misliti da si morao to da sprečish
i šta još da navedem...

nećeš pomisliti da ako potopiš stan nećeš imati shta da j***

valjda neces imati gde? a ne sta

E sad, malo je gluMpavo :D Nemam zenu, imam dete, sam u kuci, i jos perem ves xD

Necu dalje u offtopic :D

blago tebi. ja bih dao sve na svetu da sam u tvojoj situaciji

Natrag