Test: Da li si PAPUČAR?

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
E baš lepa tema....ali se ne bih složio sa nekim odgovorima u vezi toga šta je papučar...
Pogotovo oko toga šta radi i ko radi po kući. KolIko se sećam papučari se nazivaju ljudi koji su u braku sa dominantnom ženom u svakom pogledu, a nemajuj snage da im se suprotstave, znači umesto fudblske utakmice gledaju neku sapunicu, idu kod 'njene' prijateljice na kafu, kupuju stvari koje se baš njoj sviđaju, sexaju se kad to njoj padne na pamet.....

Ako se oni sexaju kad njoj padne na pamet, onda od tog sexa nema nista, tako da bih ja te papucare slobodno nazvao i mjesečarima... :oops:

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
potpuno su iste. zasto delis poslove na muske i zenske? sta, papucar sam ako operem sudove, ako promenim vodu u vazama, ako skuvam rucak, ocistim kupatilo ...?? ne kapiram kakve to veze ima sa bilo cim ... posao je posao - ko prvi sta stigne da uradi uradice i kraj price ... uostalom, ja i smatram da grublje poslove u kuci treba da radi upravo muskarac a ne zena ... ne zovu je dzaba neznijim polom ...

osim ako ti majstor ne uđe u kuću 20.godina, meni nije nikada, sve sam popravljao...

..e sad ako se ovde reklamiraš to je druga stavka :)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ček' ček', da izujem patofne (da ne probudim dragu) pa ću da ti odgovorim! :blum3:

Mogu ja da šapućem...:vorred:
Eto Re, samo sam postavila pitanje tebi i ... Dečaci bi da me linčuju!
Polako, ja sam na vašoj strani!:yea:
Odrasla sam sa četiri dečaka. Kada se prvi oženio postao je papučić do te mere, da smo lagali i izvlačili ga iz kuće. Prvo smo osuđivali njegovu dragu, pa onda njega... Jednostavno nije mogao da se izbori! Bilo je baš tužno.
Jedno je sigurno, moj dragi nikad neće biti...
Jel' sad jasno da nema potrebe da se branite?!vinsent

Natrag