TEŠKA NESREĆA NA OBILAZNICI PUPINOVOG MOSTA

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.550
TEŠKA NESREĆA NA OBILAZNICI PUPINOVOG MOSTA Kolima se zakucao u banderu, muškarac poginuo na licu mesta, povređene žena i devojka

BlicOnline

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 10 sati na obilaznici Pupinovog mosta jedna osoba je poginula, a dve su teže povređene, potvrdili su iz MUP-a.


xwMktkqTURBXy9kZTgzYTFkZTQ1ZWY2ZWEzMzZlNmRjMzQ5MWQ1YTg3YS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: RAS Srbija Nesreća na Zrenjaninskom putu

Nesreća se desila na oko tri kilometara od Pupinovog mosta, u smeru ka Borči, kada je došlo je do izletanja van kolovoza putničkog vozila marke "Fiat punto" koje je zatim udarilo u metalni stub i bukvalno se obmotalo oko njega.

- Muškarac starosti oko 33 godine nažalost nije davao znake života kada su tri lekarske ekipe izašle na teren. Lekari su zbrinuli i dve ženske osobe, jednu starosti oko 17, a drugu oko 40 godina, koja je zadobila teže telesne povrede. Obe pacijentkinje su prevezene u Urgentni centar - rekla je za "Blic" dr Nada Macura.

Na mestu nesreće je stravična scena. Svuda po putu su staklo i delovi razlupanog automobila. Oko auta je i razbacana garderoba, a na haubi stoje patike skinute sa povređenih osoba.

Od udarca se odvalila svetiljka na banderi.
 
Top