Šta je novo?

Teri potvrdio: "Ostajem u Čelsiju"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Teri potvrdio: "Ostajem u Čelsiju"
26. jul 2009.


5913800424a4f5498d415d613686703_big.jpg


Kapiten Čelsija Džon Teri potvrdio je da će ostati na "Stamford Bridžu".


Engleski reprezentativac konačno je prekinuo medijske spekulacije oko prelaska u Mančester Siti, koji je navodno spremao ponudu od milion funti mesečno za Terija.

Teri je u pisanoj izjavi naveo da nikada nije ni razmišljao o odlasku iz Čelsija.

"Bilo je mnogo spekulacija oko moje budućnosti i želim da razjasnim situaciju za sva vremena. Potpuno sam posvećen Čelsiju i tako je uvek i bilo. Takođe, u klubu mi je vrlo jasno rečeno da oni nisu spremni da ponude bilo koju ponudu. Moj odlazaka iz Čelsija nikada nije bio jedna od opcija."

Teri je dodao da izuzetno ceni Marka Hjuza, nekadašnjeg igrača Čelsija, sada menadžera Mančester Sitija, ali da je odlučio da javno istakne da ostaje u Čelsiju posle brojnih razgovora sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem, koji ga je ubedio da se ambicije kluba poklapaju sa njegovim.

"Posle razgovora sa rukovodstvom kluba bilo mi je jasno da ambicije Čelsija ostaju velike, što je potvrđeno dovođenjem Karla Ančelotija. Još jedan bitan detalj je činjenica da je klub zadržao ključne igrače, ali je sada važno da dodatno počajamo tim", rekao je Teri.
 
Top