Teretana na plaži

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Teretana na plaži

Umesto odlaska u teretanu, iskoristite svež morski vazduh i pre nego što uskočite u vodu, pripremite telo za plivanje uz lagane vežbe za oba pola

1e03f4.jpg


Zategnute mišiće žele da imaju i muškarci i dame. Umesto odlaska u teretanu, iskoristite svež morski vazduh i pre nego što uskočite u vodu, pripremite telo za plivanje uz lagane vežbe za oba pola.

Za ruke

* Raskoračite u širini bokova i blago savijte noge u kolenima. Ispravite leđa, uvucite stomak, uzmite u ruke dva tega od pola kilograma i prislonite ih uz bokove, tako da vam dlanovi stisnuti u pesnicu budu okrenuti ka napred. U tom položaju podignite ruke do visine brade, ne savijajući ih u laktu i polako spustite u prvobitni položaj. Ova vežba jača bicepse. Uradite dve serije po 10 vežbi.

Za noge

* Zauzmite širok, raskoračni stav, ali da pete budu okrenute jedna prema drugoj, a vrhovi prstiju ka spolja. Ispravite leđa, uvucite stomak, u svaku ruku uzmite po teg od pola kilograma, savijte ruke u laktovima pod uglom od 45 stepeni, tako da pesnice budu na kukovima. U tom položaju uradite dve serije po 10 čučnjeva, ne pomerajući ruke.

(Novosti)
 
Natrag
Top