Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Teniske vesti i zanimljivosti

  • Začetnik teme BaneFromDaHood
  • Datum pokretanja
Radoslav Beric

Radoslav Beric

Član
Rim: Zimonjić i Nestor u polufinalu

Nenad Zimonjić i njegov dubl partner Danijel Nestor plasirali su se u polufinale Masters turnira u Rimu. U četvrtfinalu, srpski i kanadski teniser su pobedili Davida Marera i Fernanda Verdaska sa 2:1 (4:6, 6:3, 10:7). Meč je trajao sat i 21 minut.
00125579.jpg

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=125579
 
Radoslav Beric

Radoslav Beric

Član
Rim: Nemac baš naljutio Đokovića

Nemac Filip Kolšrajber je možda i pomislio posle prvog dobijenog seta protiv Novaka Đokovića da se nalazi u bajci i da će ona baš lepo potrajati, a onda je usledilo po njega najgore buđenje. Srbin očigledno ljut zbog gubitka prvog seta je u naredna dva prepustio Kolšrajberu samo tri osvojena gema i zasluženo slavio u osmini finala turnira u Rimu sa 2:1, po setovima 4:6, 6:2, 6:1.
00125591.jpg

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=125591
 
Radoslav Beric

Radoslav Beric

Član
Marej u četvrtfinalu Rima
Škostski igrač Endi Marej obezbedio je mesto u četvrtfinalu, on je nakon 103. minuta igre pobedio austrijskog tenisera Jirgena Melcera sa 7:6 6:4.
490770903.jpg

Osmi reket planete nije odigrao previše dobro, ali ni njegov protivnik nije pružio previše kvalitetnu partiju. Posebno je grešio u ključnim momentima, što je njegov Marej uspeo da iskoristi.

Izvor: http://www.sportklub.rs/marej-obezbedio-mesto-u-cetvrtfinalu-rima
 
Radoslav Beric

Radoslav Beric

Član
Serena Vilijams nije imala problema u trećem kolu Rima
Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u četvrtfinale turnira u Rimu, pošto je nakon 79. minuta igre bila bolja od sunarodnice Varvare Lepčenko sa 6:1 6:2.
490865943.jpg

Teniserkama je vetar pravio velike probleme, ali su obe svoju igru prilagodile teškim uslovima, ali je bilo očigledno da im jak vetar otežava posao.

Izvor: http://www.sportklub.rs/serena-vilijams-nije-imala-problema-u-treem-kolu-rima
 

Top