Temišvar hoće Đilasa

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Temišvar hoće Đilasa
12. avgust 2009.


00007791.jpg


Fudbalski klub Temišvar iz istoimenog grada namerio se da dovede igrača iz Superlige Srbije. Čelnici rumunskog prvoligaša, koji se nalazi jedan korak od Lige šampiona, bacili su udicu na jug Srbije ne bi li se dokopali dobrog plena. U pitanju je vođa navale Jagodine, Vladimir Đilas, koji se već neko vreme nalazi i u beležnici rimske „vučice". Ovu vest prvi je objavio na svojoj veb stranici najuticajniji sportski list Rumunije „Gazeta Sporturilor".

-Borimo se na više frontova, Liga šampiona, rumunsko prvenstvo i kup, a sva takmičenja su nam podjednako važna. Igrački kadar mora da bude kvalitetan, jak i raznolik, a nama je pod hitno potrebna zamena za povređenog Dareta Rušića, koji će odsustvovati sa terena najmanje mesec dana - kaže Sabau.

Ova informacija dobija na težini, kako navodi rumunski list, ako se zna da trenutno Sabau raspolaže sa samo tri napadača: Bucur, Parks i Magera. Šta o tome misli Vladimir Đilas:

- Ne dam da me takve stvari dekoncentrišu, ima ko o tome brine za mene. Fokusiran sam trenutno na dešavanja u Jagodini. Uostalom Jagodinci imaju dobru poziciju u nekim eventualnim pregovorima. Klupske ambicije poklapaju se sa mojim, a to je borba za Evropu. Pogotovo što mi se čini da će ovo prvenstvo biti možda najizjednačenije u poslednjoj deceniji, a samim tim i jako zanimljivo. Mogu samo da kažem da eventualno učešće u Ligi šampiona može da prelomi stvar - poručio je Đilas.

Treba dodati da je cena dvadesetšestogodišnjeg Đilasa po oceni Transfermarketa 750.000 evra, pa eventualni pregovori ne bi trebalo da predstavljaju problem ako se zna da je vlasnik Temišvara odredio premije za Ligu šampiona od 100.000 evra. Taj poslednji korak ka Ligi šampiona rumunska ekipa moraće da učini preko Štutgarta.
 
Natrag
Top