Šta je novo?

Telohranitelji otkrili kako je izgledao privatni život Majkla Džeksona!

  • Začetnik teme maja_jevtic
  • Datum pokretanja
M

maja_jevtic

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
9.949
Telohranitelji otkrili kako je izgledao privatni život Majkla Džeksona! (FOTO)
- U njegovoj kući nije bilo interneta, a deca nisu smela da gledaju uobičajeni televizijski program, i nikada nisu ni videli kako je Majkl predstavljan u javnosti - pričaju Dževon Bird i Bil Vitfild koji su kralja popa čuvali dve i po godine
Profesionalni telohranitelji Dževon Bird i Bil Vitfild, koji su dve i po godine, do njegove smrti 2009, čuvali Majkla Džeksona, kažu da je on bio ekscentričan čovek, koji je imao čudne navike i koji je znao da, bukvalno, kupi celu prodavnicu. Takođe, oni navode da je bio i sjajan otac koji je bio maksimalno posvećen svojoj deci.


- Mi smo radili za Džeksona, a ne za kralja popa. Imali smo prilike da ga upoznamo kao oca. Bio je to veoma lep prizor, kada bi im pomagao oko domaćih zadataka i dok se brinuo za njihovu prehranu i stavljao ih na spavanje. Međutim, njihovo detinjstvo je bilo tužno, Majkl im je priređivao raskošne rođendanske žurke, ali njima su prisustvovali samo telohranitelji i dadilje. Oni nisu imali drugove jer su se školovali kod kuće – rekao je Vitfild koji je dodao da je legendarni pevač imao svoje “bubice”.


Foto: AP/Tanjug

- Bio je veoma ekscentričan. Znao je da ode u prodavnicu i kupi sve. Kada bi odsedali u hotelu, znao je da kupi stotine knjiga. U jednom trenutku je kupio i celu knjižaru – objašnjava Bil Vitfild, a njegov kolega dodaje da se Džekson maksimalno trudio da svoju decu zaštiti od slike koju su mediji napravili o njemu.

- U njegovoj kući nije bilo interneta, a deca nisu smela da gledaju uobičajeni televizijski program, i nikada nisu ni videli kako je Majkl predstavljan u javnosti – zaključio je Dževon Bird.

(Telegraf.rs)
 
Top