Telenor MIFI e5220 otkljucavanje za sve SIM?

Učlanjen(a)
18.01.2017
Poruka
104
MOZE POMOC...kako i da li moze,otkljucavanje ovog uredjaja?
Bez odlaska u servis?
HVALA
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ja sam znao za taj stos, ali zaboravi proceduru, pre dve godine sam se mandao sa time.
Prvo ti treba ovaj tajni sofwer sa ove strane:
Kod:
https://www.dc-unlocker.com/downloads/DC_unlocker_software
Znaci ima vise verzija, prvo uradi automatsku detekciju da vidis da li je podrzano. Ako jeste pazljivo procitaj uputstvo, jer ne sme kolko se secam sa karticom od tvog provajdera da otljucavas, nego mora da ubacis od drugog provajdera. I onda ko covek izvrsis otljucavanje.

Kod mene je pa bio komican slucaj da sam otkljucavanje izvrsio sa naopakom karticom. Ne bi bilo lose da pre procedure nadjes neki softwer na natu koji bekapuje bios za svaki slucaj, ako nesto podje po zlu. Ako te ipak strah idi kod ovog tipa, on je svojevremeno sve zivo otkljucavao, javi mu se na privatne i zamoli ga za dzabe. Jedino ako on ne zna da sajt ponovo radi pa da ne dodje.

http://serbianforum.org/threads/dekodiranje-huawei-usb-modema.569796/
 
Učlanjen(a)
18.01.2017
Poruka
104
Probao sam sa tim programom,ali bezuspesno...sve kodove koje mi je davao nisu odgovarali,a moguce da sam koristio staru karticu Telenor.. HVALA u SVAKOM SLUCAJU
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Sta? stvarno si stavio njihovu karticu brajko, uprkos mom upozorenju. Nema veze samo da ga ne zakljucas total pa bismo morali da ga fleshujemo. Slusaj zabelezi mu "imei broj" koji je esencijalan i posalji ovom tipu. Jeste istina je, 200 kintice i nije malo, moze jedno 5-6 hlebova da se kupi na danasnjoj nemastini i to je previse. Ali ti ipak zamoli Vuleta da ti posalje kod, a ti ce mu posle uplatis 50 dinara za kiflu sa eurokremom.
 
Natrag
Top