Telefon koji podržava Windows Mobile 6.5

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
U Srbiju je stigao novi HTC HD2

Samo pet dana nakon svetske premijere Telenor donosi novi HTC HD2 telefon u Srbiju. Trenutno je najbrži telefon na tržištu sa procesorom brzine 1GHz, ekranom od 4,3 inča, najnovijom verzijom Windows Mobile 6.5 i prvi WinMobile telefon sa „Sense“ korisničkim interfejsom.

HTCHD2_car_holder_10022.jpg



Od danas ovaj telefon može se pronaći samo u Telenorovim prodavnicama (www.eshop.telenor.rs).
Zahvaljujući HTC Sense-u, korisnik je na prvom mestu pomoću jednostavnijeg, prirodnijeg i ličnijeg funkcionisanja telefona. Ultra tanak HTC HD2 prikazuje sadržaj na oštriji, svetliji i bogatiji način zahvaljujući iskustvu kompanije, visokoj rezoluciji i ekranu od 4.3 inča osetljivom na dodir.
Sofisticiran u inovaciji i dizajnu, HD2 koristi prvi kapacitivni ekran osetljiv na dodir na Windows telefonu koji omogućava lakše gledanje, zumiranje i promenu veličine veb sajtova, Microsoft Office datoteka, PDF dokumenata i slika i to samo jednim dodirom. Veliki ekran takođe omogućava brže, efikasnije i preciznije kucanje koristeći tastaturu na ekranu. Korišćenjem novog Qualcomm’s 1Ghz Snapdragon procesora za mobilni telefon, HTC HD2 obezbeđuje povećanje performansi koje poboljšavaju brzinu aplikacija, video snimaka, igara i drugih opcija.
HD2 može dodatno biti unapređen, tako da oslikava potrebe i stil korisnika preuzimanjem bogatog izbora aplikacija putem platforme Windows® Marketplace za mobilne telefone.
Ovaj model telefona pomaže svojim vlasnicima da ostanu u kontaktu sa važnim prijateljima i kolegama putem HTC-ovog komunikacionog pristupa koji omogućava jedinstven uvid konverzacije putem snimaka na displeju, bez obzira da li su bili korišćeni glas, tekst, Fejsbuk ili imejl.
Obuhvaćen je i niz poboljšanja koja proširuju i poboljšavaju celokupno iskustvo korišćenja mobilnog telefona. Telefon HD2 sadrži niz senzora uključujući i sensor blizine koji štiti od lažnog dodira ekrana kada korisnik uzima telefon da se javi ili pozove nekoga. Svetlosni senzor automatski prilagođava osvetljenost ekrana. Zahvaljujući svojoj 3G širokoobuhvatnoj konekciji, HTC HD2 obezbeđuje lični bežični internet i za računar ili druge uređaje bez obzira na kom mestu se korisnik nalazi, odnosno u ovom slučaju telefon služi kao pristupna tačka internet vezi.

Autor: E.B.
 
Natrag
Top