Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da li postoji pvr.iptvsimple za iOS (appleTV)?
Nije jedan zip file sa win32 ne radi, vjerovatno zato sto su namjenjeni za windows iskljucivo?
Licno nisam mogao da nigdje nadjem iOS zip file na internetu.
Isto tako, da li je moguce koristiti neki drugi PVR addon sa istim rezultatima?
Postoji malo starija verzija za iOS koji radi kako treba,bila je jedno vrijeme na onoj adresi da se skine al je izbrisana. Nace se sigurno neko ko je vec to skinuo i koristi da ti posalje cim vidi tvoj post.
Za ljubitelje Teledunet postoji Add-on pomocu koga mozete gledati te kanale. Evo skinite ovaj repository i instalirajte (System/Add-ons/Install from zip file/Pronadjite lokaciju na vasem racunaru gdje ste skinuli fajl repository.arabic.xbmc-addons-1.0.0.zip i izaberite ga)
Nakon toga instalirajte Teledunet.com (Video/Video Add-ons/Get more.../Teledunet.com/Install) ili (System/Add-ons/Get Add-ons/Arabic XBMC Add-on Repository/Teledunet.com/Install)
Kad to uradite pojavice se Teledunet.com medju Video Add-ons, pokrenite taj Add-on i dobicete grupisane kanale
Pa ko voli npr. sport ovde moze naci Al Jazeera Sport kanale
Ako nista drugo onda treba instalirati ovaj addon zbog 15-20 sportska kanala medju kojima su i JSC sportski kanali ....Vec ranije smo opisali da teledunet ima u apapskom repositoriju,medjutim ovo je nezavisan addon .....
Ovaj addon mozete downloadovati i instalirati sa sledece adrese.....
Teledunet Addon , jel to samo kod mene ili svi nemaju bivse JSC Sportove ? Ja sam probao da reinstaliram addon i svasta , ali samo mi vrti i vrti i mrak
Teledunet Addon , jel to samo kod mene ili svi nemaju bivse JSC Sportove ? Ja sam probao da reinstaliram addon i svasta , ali samo mi vrti i vrti i mrak
Zna li neko sta se desava sa Teledunet addon-om ? Ja sada probao posle par dana da otvorim Bein Sport kanale , i kliknem na JSC +1 neotvara , i tako redom , i onda mi otvori JSC +6 i radi ... Kada sam izasao da probam neki drugi kanal ponovo neotvara , pa cak nece ni JSC +6 koji sam pre toga otvorio ...
Zna li neko sta se desava sa Teledunet addon-om ? Ja sada probao posle par dana da otvorim Bein Sport kanale , i kliknem na JSC +1 neotvara , i tako redom , i onda mi otvori JSC +6 i radi ... Kada sam izasao da probam neki drugi kanal ponovo neotvara , pa cak nece ni JSC +6 koji sam pre toga otvorio ...
Nije za ovu temu ali ajd pomoc mala cisto da znas........
I meni neradi Teledunet.com addon trenutno,to jest radi isto ko tebi...Takodje Arabic live stream super collection addon ima bein i radi ali kove...u jos jednom adonu slicna situacija......
Onda je resenje kreirati cas listu sa bein Tv kanalima i gledati u Live Tv iili SF m3u addonu.....
Kako doci do bein strimova......jednostavno i za minut........
I meni neradi Teledunet.com addon trenutno,to jest radi isto ko tebi...Takodje Arabic live stream super collection addon ima bein i radi ali kove...u jos jednom adonu slicna situacija......
Onda je resenje kreirati cas listu sa bein Tv kanalima i gledati u Live Tv iili SF m3u addonu.....
boki uz duplu anu.... sta ima umjesto al jazeera sport 1 i 2 sad....jel su uopste aktivni....znam da postoji bein sports bez broja iza ali nigde ga jos nisam vidio.....