Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti si u opasnosti kada ih vidiš, znam. Ja nisam.

Naravno da ih se ti ne bojiš, pa oni su tvoji.

Ovo su tvoji Židovi, vidi 'ljepotana i ljepotanki':

1658825829706.png

Od kada je tebi postalo normalno da se ona stvar gura u guzicu? Je li to od kada si subotar. Je li to možda povezano s tvojim odbacivanjem Spasitelja i Boga Isusa Krista? Strašnu traumu si ti morao proživjeti kada si te nastranosti prihvatio.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jel ti ovo poster na zidu?

Hajde, vidimo svi ovde koliko si opčinjen njima. Pišeš nama danima o njima sada nam i poster na zidu pokazuješ...mislim baš ih gotiviš.

Sad znam zašto ih toliko promovišeš..čovek sa 50 i kusur godina ovakve stvari da stavlja...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jel ti ovo poster na zidu?

Hajde, vidimo svi ovde koliko si opčinjen njima. Pišeš nama danima o njima sada nam i poster na zidu pokazuješ...mislim baš ih gotiviš.

Sad znam zašto ih toliko promovišeš..čovek sa 50 i kusur godina ovakve stvari da stavlja...

A ti ih na ulice pozivaš, ovakve. I divljaš ovdje na forumu da se sve mora učuniti i pomoći im još da zatrudne. Skači, tko ti brani, skači na njih i pravi im djecu. Samo se maknite s ulica.

P.S. Koji ti se više sviđa od ova dva Židova?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tebi su opasni jer si im naklonjen u podsvesti. Ta podsvesna naklonost se ispoljava kroz agresivnu odbojnost. Zato moraš pričati o tome, glasno sebe ubeđivati da nisi u tome. A ko nema taj problem oni mu nisu aktuelni. Tebi jesu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tebi su opasni jer si im naklonjen u podsvesti. Ta podsvesna naklonost se ispoljava kroz agresivnu odbojnost. Zato moraš pričati o tome, glasno sebe ubeđivati da nisi u tome. A ko nema taj problem oni mu nisu aktuelni. Tebi jesu.

Baš su tebi aktualni. Ti mantraš kako im u svemu treba ugoditi, pa čak im i djecu pravi. Pravi, skači na njih, samo se mičite s naših ulica.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kada budeš u Rusiji ili Saudi Arabiji tako možeš pričati. Doks i u demokratskoj Hrvatskoj i Evropi to ne možeš.

A ako si toliko slab na njih moli se da ojača tvoju veru a ne da ti sklanja sa puta iskušenje. Dok ne budeš sposoban da pobediš. Ne budi duhovni slabić.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kada budeš u Rusiji ili Saudi Arabiji tako možeš pričati.

To su tvoje domovine. Jedna je Rusija koja je prva ozakonila pravo ženama da ubijaju vlastitu djecu, a druga je zemlja Muhamedova, zemlja tvoga proroka.

Doks i u demokratskoj Hrvatskoj i Evropi to ne možeš.

Jel'da, vi pederi ćete mi određivati što mogu a što ne mogu.

A ako si toliko slab na njih moli se da ojača tvoju veru a ne da ti sklanja sa puta iskušenje. Dok ne budeš sposoban da pobediš. Ne budi duhovni slabić.

Duhovni slabići ste baš vi koji ugađate svojim divljačkim porivima guranja one stvari u guzicu.

P.S. Je li tebi normalno gurati onu stvar u guzicu?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Demokratska vlada tvoje države. Poštuješ li ti zakone tvoje države? Zakon im daje pravo na okupljanje.

Zakon vam ne daje pravo na uličnu sodomiju.

E vidiš kad si ti mene prozivao bezveze sad ja tebe po istom osnovu.

Ja tebe nisam prozivao bez veze. Sam si desetak puta ponovio da pederima treba praviti djecu ako požele roditi. Pa pravi im, skačite jedni na druge, samo se maknite s ulice.

Natrag