Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da li je to potvrdila ustanova ......? Da li je ustanova pokazala .....?

Ustanova i potvrdila i pokazala ovo dolje. Što kažeš sada kad je očito da su cjepiva ljudima napravila nepopravljive zdravstvene štete? A tko kakve tek mogu biti dugorčnije posljedice i štete.

Kanada: COVID-19 se bitno više širi među cijepljenima nego necijepljenima​

Ovih dana se u Ontariu i Kanadi događaju stvari koje su zatekle tamošnju javnost. Incidencija zaraze je u Ontariu bitno veća među cijepljenim Kanađanima nego među necijepljenima. To se jasno vidi na donjoj zelenoj krivulji koja predstavlja 7-dnevni prosjek incidencije zaraze među cijepljenima. Ljubičasta krivulja je incidencija zaraze među necijepljenima.

Incidencija se temelji na učestalosti novih, incidentnih slučajeva neke bolesti, pa kažemo da incidencija mjeri promjenu (dinamiku). Incidentni slučajevi bolesti dobivaju se praćenjem populacije koja može oboljeti od te bolesti tijekom određenog vremena.

Kanada je jedna od najprocjepljenijih država svijeta, gdje je 85% građana cijepljeno jednom dozom, a 79% s dvije doze. Ova brojka je to viša jer uključuje cjelokupno stanovništvo, dakle, i malu djecu.
------------------
Nažalost, bio sam prokleto u pravu. Zaista je riječ o genocid cjepivima koja su izgleda namjenjena mutavima.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nažalost, bio sam prokleto u pravu. Zaista je riječ o genocid cjepivima koja su izgleda namjenjena mutavima.

Na sreću nisi upravu, jer vakcine sprečavaju najgore ishode koje virus proizvede a to smo videli. 90% onih koji su na respiratorima i smrtne ishode od virusa su imali nevakcinisani.

Ovih dana se u Ontariu i Kanadi događaju stvari koje su zatekle tamošnju javnost. Incidencija zaraze je u Ontariu bitno veća među cijepljenim Kanađanima nego među necijepljenima. T

Ma stvarno? Pa zaboravljaš proporicjalnost vakcinisanih i nevakcinisanih. Razboleće se normalno veći broj vakcinsanih jer ih ima mnogo više nego nevakcinasanih. Zar je onda čudno kad se razbole većim brojem vakcinisani? E ne razmišljaš ništa, samo štancuješ tekstove portala bez razmišljanja.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ma stvarno? Pa zaboravljaš propricjalnost vakcinisanih i nevakcinisanih. Razboleće se normalno veći broj vakcinsanih jer ih ima mnogo više nego nevakcinasanih. Zar je onda čudno kad se razbole većim broje vakinisani? E ne razmišljaš ništa, samo štancuješ tekstove portala bez razmišljanja.

Razumijem ja, nego ti ne razumiješ. Nije riječ o apsolutno većem broju novozaraženih cijepljenih nego necijepljenih, nego o povećanoj incidenciji. Slijedi 'slika', za one koji imaju problem s razumijevanjem:

Od stotinu cijepljenih zaražava se njih 3o, a od stotinu necijepljenih zaražava se njih 15.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Razumijem ja, nego ti ne razumiješ. Nije riječ o apsolutno većem broju novozaraženih cijepljenih nego necijepljenih, nego o povećanoj incidenciji. Slijedi 'slika', za one koji imaju problem s razumijevanjem:

Od stotinu cijepljenih zaražava se njih 3o, a od stotinu necijepljenih zaražava se njih 15.

Normalno je da je u takvoj proporciji veća i incidenca jer su vakcinisani izloženiji virusu u odnosu na nevakcinsane kojih ima manje 4-5 puta u Kanadi. Ne znam šta je teško shvatiti. Brojnost vakcinisanih čini ih izloženijim virusu.

No, smrtnost je drastično manja nego što bi bila da su svi nevakcinisani i izloženi tako virusu. Ne znam znate li da tumačite to što skidate sa zvaničnih sajtova. Jedno je ono što oni stave a drugo je vaše tumačenje. Vaše tumečenje se bazira na iskrivljavanju samih činjenica iznetih. Pa ko se upeca. Mada peca se mnogo naroda, na žalost.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Normalno je da je u takvoj proporciji veća i incidenca jer su vakcinisani izloženiji virusu u odnosu na nevakcinsane kojih ima manje 4-5 puta u Kanadi. Ne znam šta je teško shvatiti. Brojnost vakcinisanih čini ih izloženijim virusu.

Po čemu bi cijepljeni bili izloženiji virusu od necijepljenih? Jednu glupost, umjesto da priznaš da si iznio glupost, ti pravdaš izgovarajući novu glupost. :) Ovako se upravo i rodila tvoja subotarska sekta. Umjesto da su priznali kako su se bavili đavlijim poslom i računali datum Isusovog dolaska, oni su sotonsku laž pokušali prikriti novom sotonskom laži - Isus je 22.10.1844., nakon 1800 godina provedenih u "Očevom predvorju", doselio u "Očevu Svetinju" i sjeo do njega. :ludd/::mig:

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Po čemu bi cijepljeni bili izloženiji virusu od necijepljenih?

E moj Željo, praviš se naivan. Pa po brojnosti....jesi li čuo da je u Kanadi 85% procepljenih? Šta ti to govori? Razmer je 85%-15% u korist vakcinsanih. I kako onda pitaš što bi bili više izloženi? Kakvo je to uopšte pitanje? Za nivne da.

Čuj..što bi 4/5 ljudi bilo izloženije od 1/5? E vala ne znaš ni ti više što pišeš.

Razmisli pre no što citiraš NarodHr :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Koliko je godina imala žena? Meni je žao, ali kako možemo znati da je od vakcine Mire? Da li je to potvrdila ustanova u kojoj je primla vakcinu da je vakcina to uradila? Da li je ustanova pokazala na koji način je do toga došlo(proces od primanja pa do tromboze)?

Kako ces ti da znas da li je od vakcine?

Sta ti ima da znas pobogu? Ko si ti? Jesi li ti pio s njom kafu pa je poznajes? I znas li kakvog je zdravlja???

JA ZNAM!

I POSLE OVOGA NEKA MI SAMO NEKO PRIDJE SA PRICOM KAKO JE VAKCINA BEZBEDNA! NECE SE DOBRO PROVESTI! I JOS DA ME NATERA DA VAKCINU PRIMIM, TEK CE ONDA DOBITI!

Poznajem zenu licno, dana jednog nije bolovala, ni pritisak nije imala, a kamo li da je bolovala od srca! Dugovecni u porodici svi! Mlada zena!

Nakon 3 doze joj se slosilo, nije mogla da dise, legla je u krevet, i nakon par dana umrla! Poplavele ruke, prsti, usta..

Znaci, necu da se raspravljam! Ti ces da istrazujes tudju muku? Pa ne zelim to nikome, ali dok vam neko u porodici ne umre od vakcine, vi se necete smiriti!

Kazes da li je ustanova to potvrdila?
Pa covece, gde ti zivis?

Jesu! Doktori su potvrdili njenoj sestri da je umrla od vakcine, samo ne smeju to da napisu u izvestaju!

I nisu hteli da izadju, nece da budu odgovorni, jel onda moraju da prate situaciju i pisu izvestaj, hitna nije ni htela da izadje! Svi peru ruke i kazu - mi nemamo nista sa tim! I zena je umrla!

Reci mi koliko kosta jedan zivot? Koliko miliona evra? Umro je jedan, pa sta, hiljade ostalih nisu!? Jel tako?

A sta da je tebi umrla sestra, majka, brat.. od tromboze, i to 5 dana nakon vakcine? Da li bi i onda ovako pricao?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Prvo da čujemo šta kaže ustanova, gde je ona primila vakcinu i šta kažu veštaci..itd. Ne možemo ovako napamet.

Cuj vestaci. Ja ovde tebi da dokazujem gde je ona primila vakcinu? Jesi ti bre normalan?

Sta ti zamisljas, ko si ti? Detektiv?

Ti ces mene da ubedjujes kako je ona umrla prirodnom smrcu? Jes ti bre normalan?

Pitao bih te, da je tebi umro neko drag od tromboze ko je pre toga pucao od zdravlja!

Natrag