Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pravilo je pravilo. Nemožeš se nositi sa pravilima jer si slab. Odlika jakih ljudi je da ne zanovetaju i ne izmišljaju ugroženost.

Ne, nego se vi komunjare i titoisti ne možete nositi sa činjenicom da ljude više ne možete slati na "Gole otoke". A jaki ljudi su oni koji su preživjeli "Gole otoke", a ne zlotvori koji su ih tamo slali. Ti si jadnik po svemu. Goli otok preživio nisi, a duhovni si potomak i klanjatelj zlotvora koji su ljude "na pravdi Boga" zatvarali i mučili na "Golim otocima".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo nekih odgovora na tvit Scary Poppins:

Zoran
@Zoran12813963
·
Jan 8

Replying to
@wong23145done
Sramota. Pozvali čoveka da ga zatvore i skupe političke poene. Razumeo bih da ga nisu zvali, da nije imao vizu, da nije imao odobrenje... Sve to ispuniš i onda maltretiranje zbog Rio Tinta, zbog rukovodstva turnira, zbog raspodele nagrada.... Mnogo smrdi.

https://twitter.com/blacktaurus007
hgtp://blacktaurus
@blacktaurus007
·
Jan 8

Šta očekuješ od fašista?

1641896635150.png

Sve je ovo sa twitera dotične, kao odgovor. Sada izgleda ovog snimka nema ni kod nje, očigledno ga je izbrisala.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A u ovom citatu imaš potrebu da negiraš da to uopšte piše.

Kakav je to stav ja zaista ne znam? Gde su pravila u tvojim stavovima, zaista ne znam.

Proverio sam na twiteru!

Ljudi su komentarisali video, i onda je neko upitao - "sta je bilo na natpisu", posto doticni nije prikazao natpis zbog kojeg je bio udaljen!

E onda je neko od vasih "botova" ubacio "fotoshopiran" natpis koji on kao drzi, i svi su kao "vauuuuuuu, to je politicki natpis"..

Ne postoji dokaz da je ovaj covek drzao takav natpis! Sta vise ta slika izgleda fotoshopirana!

Screenshot_20220111_111023.jpg

Ovo je tvit sa ovim natpisom. E sada ti kažeš da ne postoji takav. Ok, možeš li pokazati kakav postoji? Kakav je transparent držao dotični Rori?

Ne radi se o twitu sa slikom vec sa videom!

I ne moram ja da dokazujem nista! Vec onaj koji je postavio ovu sliku, sa covekom koji navodno drzi ovaj natpis, a tog natpisa u videu nema, neka on dokaze autenticnost!

Odakle njemu slika ovog coveka sa tim natpisom???

Pogledaj vreme u koje je twitovano. U 12:48. Na njegovom twiteru nema tog snimka jer ga je izbriasao, očigledno.

Koji Rorry! Ti ne znas ni sta pricas covece! Taj twitter nalog nije od coveka koji je snimljen na ovom videu! Pogledaj profilnu sliku, to nije isti covek!

Taj Rorry samo odgovara na ono sto je postavio Thejugerrnaut88.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sve je ovo sa twitera dotične, kao odgovor.

Proverio sam ja sve redom! I nigde u videu ovog natpisa nema! Ni u jednom videu!

Onda su tvoji "botovi" dole serovali sliku, sa tekstom, koji je ovaj covek kao drzao..

A odakle njima ta slika?

To je na tebi da dokazes, da je ova slika autenticna! Jesu li oni sedeli pored njega, pa su ga uslikali? Odakle im ta slika?

A taj Rorry, to nije osoba iz videa, on samo komentarise, dakle ne znas ni sta pricas..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne postoji dokaz da je ovaj covek drzao takav natpis! Sta vise ta slika izgleda fotoshopirana!

Već navedeno i sa drugog tvita. Nije samo kod Rorija.

Nego, mi vidimo lepo na snimku tog čoveka sa dužom kosom, obučenog u crvenu majicu. Vidimo na ovim snimcima da je natpis postojao ali u kameri koja ga je snimala nije pokazao natpis? Zašto se to ne vidi? Zašto ga nije u kameru pokazao? Ako je njegov natpis čist kao suza i ako stoji samo ime Novak Đoković, što ga nije pokazao da vidmo?

Jasno je da je baš ovaj natpis stajao, i da je na nekim tviter profilima postavljen a zatim izbrisan.

Eno to od Scary Poppins.

Imaš i odgovore ispod twita sačuvane.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Znam to..ne skreći temu.

Nemas pojma!

Pogledajte prilog 148731

Evo isti natpis sa tvitera Scary Poppins: 11:48 PM · Jan 6, 2022·Twitter for iPhone

Dakle, ne lažu mediji već je zaista politički transparent

Sta ima veze natpis i slika, kada toga nema u videu???

Aj dokazi poreklo slike??? Ko su ovi sto su u komentarima dole serovali sliku, i odakle njima ta slika?

Dokazi!

A tvoji mediji su samo citali diskusiju, i onda - "ahhhhhha, uhvatili smo ih!"

Ko tebi garantuje da je ta slika uopste autenticna? Ko? Izgleda totalno fejk!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne skreći temu.

Što ne pokaže lik sliku? Slikano je, i taj je bio natpis. Naravno obrisano sa twitera kada su videli da to može bit kompromitujuće. Pa naravno.

Što se inače ti trudiš da dokažeš da to nije bilo napisano kada ti svim srcem to podržavaš.

Evo ti ko Scary...ispod imaš i komentare. To se ne može namestiti...komentare na tu sliku.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne skreći temu.

Što ne pokaže lik sliku? Slikano je, i taj je bio natpis. Naravno obrisano sa twitera kada su videli da to može bit kompromitujuće. Pa naravno.

Što se inače ti trudiš da dokažeš da to nije bilo napisano kada ti svim srcem to podržavaš.

Evo ti ko Scary...ispod imaš i komentare. To se ne može namestiti...komentare na tu sliku.

Lik jednostavno nije pokazao sliku! To ne dokazuje nista!

Ne skreci temu, dokazi poreklo ove slike!
Sumnjam da su svi ovi tvoji pokupili sliku iz medija! A ako je poreklo slike vas "medij", a ne neko ko je sedeo do njega, onda je sve jasno!

Dakle, mozes li ti meni dokazati poreklo slike!

Necu ja da vrsim forenziku ove slike, da vidim jel photoshopirana (mada bih mogao), a vidi se da jeste!

Covek lepo u videu kaze da je "platio 200$ za natpis", jel tebi ovaj natpis izgleda kao da vredi 200 dolara? Takodje tekst i boja papira je suvise svetla u odnosu na okolinu, sto dokazuje da se neko igrao sa slikom!

Natrag