- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Evo isti natpis sa tvitera Scary Poppins: 11:48 PM · Jan 6, 2022·Twitter for iPhone
Dakle, ne lažu mediji već je zaista politički transparent
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pravilo je pravilo. Nemožeš se nositi sa pravilima jer si slab. Odlika jakih ljudi je da ne zanovetaju i ne izmišljaju ugroženost.
A u ovom citatu imaš potrebu da negiraš da to uopšte piše.
Kakav je to stav ja zaista ne znam? Gde su pravila u tvojim stavovima, zaista ne znam.
Ovo je tvit sa ovim natpisom. E sada ti kažeš da ne postoji takav. Ok, možeš li pokazati kakav postoji? Kakav je transparent držao dotični Rori?
Pogledaj vreme u koje je twitovano. U 12:48. Na njegovom twiteru nema tog snimka jer ga je izbriasao, očigledno.
Sve je ovo sa twitera dotične, kao odgovor.
Ne postoji dokaz da je ovaj covek drzao takav natpis! Sta vise ta slika izgleda fotoshopirana!
A taj Rorry, to nije osoba iz videa, on samo komentarise, dakle ne znas ni sta pricas..
Znam to..ne skreći temu.
Pogledajte prilog 148731
Evo isti natpis sa tvitera Scary Poppins: 11:48 PM · Jan 6, 2022·Twitter for iPhone
Dakle, ne lažu mediji već je zaista politički transparent
Ne skreći temu.
Što ne pokaže lik sliku? Slikano je, i taj je bio natpis. Naravno obrisano sa twitera kada su videli da to može bit kompromitujuće. Pa naravno.
Što se inače ti trudiš da dokažeš da to nije bilo napisano kada ti svim srcem to podržavaš.
Evo ti ko Scary...ispod imaš i komentare. To se ne može namestiti...komentare na tu sliku.