Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto bi ih netko sudom tražio ako su već dati?

Pre nego se pusti vakcina, dati su :).

A ovo što ti navodiš, to je nešto sasvim drugo. Rekoh ti, istraži detalje a takođe moj savet ti je da vidiš i drugu stranu. To je tvoj zadatak pošto si naveo to. Verovatno kao i obično tvoj izvor pogrešno kontekstira..ubeđen sam. Moraš bolje istražiti. Ja bih ti pomogao ali već mnogo puta sam ti pomogao do sada ne mogu uvek. Istraži :)

Tako da ni jedna vakcina ne može biti puštena bez da se daju detalji o sastavu.

Imamo timersol, soli aluminijuma, formaldehid..to su osnovni sastojci. To se zna....

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Podaci o tome su dati. Tako da ne može. Evo znamo svi...samo malo istraži. O tome su podaci dostupni

Da su podaci dati, niti bi ih tko sudom tražio niti bi sud takav besmislen zahtjev uopće razmatrao. Naprosto bi presudio kako je svih 450.000 stranica dokumentacije o cjepivu svima dostupno. :ludd/:

Ovo što ti navodiš sa NarodHr govori o nečem drugom. Malo bolje pročitaj sopstveni izvor. Sam si svoj izvor manipulativno preneo.

To je samo prenešena vijest iz američkih medija.

Dakle, što ti misliš o tome da je FDA (Američka uprava za lijekove i hranu) tražila da dokumentaciju o odobrenju Pfizerovog cjepiva dostavi javnosti za 75 godina - 2097.? :bfghb::roll::bfghb:

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To je samo prenešena vijest iz američkih medija.

Jeste, samo si joj ti dao dimenziju koju nema. Voliš da iskrivljuješ činjenice pa to je.

Da su podaci dati, niti bi ih tko sudom tražio niti bi sud takav besmislen zahtjev uopće razmatrao.

Sudija je tražio je "sve" dokaze o proizvodnji vakcine, ceo postupak. Nije fokus na sastavu vakcine, već na detalje oko proizvodnje.

Još nešto, s obzirom da ima 450 hiljada stranica, to je dokaz više da je svaki korak preduzet u cilju ispravnosti vakcine. Procedura je to glomazna, i to je ono što sam ti napominjao kada si optužio proizvođače zašto vakcina nije jeftinija i kada su oni rekli da je procedura za distribuciju glomazna i da treba da se smanji da bi i sama vakcina bila jeftinija. Takođe, kao što vidiš nije sakriveno ništa, sve je dostpno za pregled samo nema dovljno ljudi. Potrebno mnogo više ljudi nego što FDA sada ima da bi se to u kratkom roku moglo sve pročitati od strane onih koji nisu učestvovali u proizvodnji vakcine.

Evo otidi i pomozi FDA, budi dobrovljac jer nemaju toliko ljudi da u kratkom roku sve detalje dostave i kopiraju.

Eto još jednom sam ti pomogao da i sam bolje i pravilnije razumeš izvor koji si sam citirao. Pa molim te angažuj malo nekog drugog ne mogu ja stalno.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jeste, samo si joj ti dao dimenziju koju nema. Voliš da iskrivljuješ činjenice pa to je.

Što sam slagao?

Sudija je tražio je "sve" dokaze o proizvodnji vakcine, ceo postupak. Nije fokus na sastavu vakcine, već na detalje oko proizvodnje.

Nitko nije govorio o samom sastavu. Riječ je o kompletnoj dokumentaciji.

Još nešto, s obzirom da ima 450 hiljada stranica, to je dokaz više da je svaki korak preduzet u cilju ispravnosti vakcine.

To nije nikakav dokaz da je sve ispravno. Dapače, postoje indicije da je upravo suprotno, da je riječ o muljaži nad muljažama. Da je sve uredno, zašto bi netko pokušao "skrivati" dokumentaciju o cjepivu sve do 2097. godine?

Evo otidi i pomozi FDA, budi dobrovljac jer nemaju toliko ljudi da u kratkom roku sve detalje dostave i kopiraju.

Odlično, znači da oni od sve te dokumentacije nisu gotovo ništa ni pročitali. Kako bi imali vremena pročitati sve te tisuće stranica, kada nemaju vremena uopće ih dostaviti nekome.

Dakle, što ti misliš o tome da je FDA (Američka uprava za lijekove i hranu) tražila da dokumentaciju o odobrenju Pfizerovog cjepiva dostavi javnosti za 75 godina - 2097.? :bfghb::roll::bfghb:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

UDARNA VEST: U BERLINU 370.000 DOMAĆINSTAVA OSTALO BEZ GREJANJA, VLAST PORUČUJE: UGREJTE SE ĆEBADIMA​

ŠVAJCARSKA ATLETIČARKA SE OPRAŠTA OD KARIJERE ZBOG MIOKARDITISA KOJEG JE DOBILA NAKON BUSTER DOZE VAKCINE​

ŠVAJCARSKA VOJSKA ZABRANILA WhatsApp, SIGNAL I TELEGRAM​

NOVAK POBEDIO KOVID TIRANIJU! FEDERALNI SUD DONEO ODLUKU: ĐOKOVIĆ MOŽE DA OSTANE I IGRA NA TURNIRU U AUSTRALIJI​

ADVOKAT POČEO DA PRETI POSLE PORAZA: MINISTAR MOŽE DA DEPORTUJE ĐOKOVIĆA​

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nitko nije govorio o samom sastavu. Riječ je o kompletnoj dokumentaciji.

Heh..pa ti kako si postavio sa namerom na početku, bio je da niko ne zna ništa o vakcini dok ne pročita 450 hiljada strana. Znači, nije pitanje sastava vakcina za koje se zna sve..već se radi o kompletnoj dokumentaciji u vezi vakcina. Tako brate kaži da te drugi razumeju kako treba a ne da ispada da je sastav vakcina tajna.

Uostalom kakva bi to tajna bila kada je dostupna? Neka "dostupna tajna" :)

Dakle, što ti misliš o tome da je FDA (Američka uprava za lijekove i hranu) tražila da dokumentaciju o odobrenju Pfizerovog cjepiva dostavi javnosti za 75 godina - 2097.?

Šta ti misliš o tome a ne ja, jer ja samo činejnice iznosim..što piše tamo? U Narod Hr koji citiraš objašnjeno je..lepo su ljudi u Narod Hr preneli...zbog malog broja ljudi u FDA. Šta kaže Narod Hr? Koliko dnevno može da se pređe stranica? Oko 500. Da bi se sudiji, koji je zahtevao da su u odrđenom roku sve preda, podneo izveštaj na vreme potrebno je dnevno pređe 55000 obrađenih strana.

To je po sredi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta ti misliš o tome a ne ja, jer ja samo činejnice iznosim..što piše tamo? U Narod Hr koji citiraš objašnjeno je..lepo su ljudi u Narod Hr preneli...zbog malog broja ljudi u FDA. Šta kaže Narod Hr? Koliko dnevno može da se pređe stranica? Oko 500. Da bi se sudiji, koji je zahtevao da su u odrđenom roku sve preda, podneo izveštaj na vreme potrebno je dnevno pređe 55000 obrađenih strana.
Neistina. Ipak će morati predati dokumentaciju do 8. mjeseca, a ne kako su mislili 2097. godine.

P.S. Što bi ti rekao svome susjedu, kojemu si posudio novce, da ti kaže da će ti ih vratiti 2097. godine. Ili, što bi ti rekao konobaru kad naručiš piće, a on ti kaže da će ti piće donijeti 2097. godine. Ili, što bi ti rekao svome zubaru da ga nazoveš i kažeš da više ne možeš izdržati zubobolju, a on ti kaže da dođeš 2097. godine. Ili , ... :roll:

Natrag