Šta je novo?
Član
Učlanjen(a)
13.03.2011
Poruka
18
Je l' postoji mogucnost da ikonica Teamviewer-a ne bude prikazana na taskbaru, a da program radi? Dakle, ne da je sakrijemo u podesavanjima taskbara, a onda ostane mogucnost klikanja na strelicu i prikaza ikonice. Da li u samom programu (cekiranjem neke opcije) postoji ta mogucnost?
 
Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.211
Staviš ikonicu u kantu, uradiš recyce i to je to :), naravno, dok je program pokrenut!
 
Član
Učlanjen(a)
13.03.2011
Poruka
18
Phoenixx, je l' u pitanju neka sala? Kako da stavim ikonicu u kantu kad je program pokrenut? Ne znam ni na koju ikonicu mislis. Sve ostale ikonice Teamviewer-a cu lako da uklonim osim one na taskbaru. Znam da je poprilicno nemoguce da program koji radi ne bude prikazan na taskbaru na nacin kako sam to opisao u pitanju. Ali, ukoliko ipak postoji nacin da se to uradi nekim podesavanjima u samom programu, molim vas posaljite odgovor.Pozdrav.
 
Član
Učlanjen(a)
13.03.2011
Poruka
18
Ukoliko bih instalirao ps tray.exe mislim da bih uspeo da uklonim ikonice programa koje ne zelim da vidim na taskbaru. Medjutim ,nisam siguran da li bi ovaj program mogao ostetiti Windows, pa je moje pitanje sledece: ukoliko bi ps tray.exe ostetio Windows, da li bi to bilo trajno ili bi reinstalacijom windows povratio sve funkcije?
 
Top